Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Για επενδύσεις 1,2 δισ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο επικεφαλής της Deutsche Telekom

Ο ΟΤΕ σχεδιάζει την υλοποίηση επενδύσεων 1,2 δισ. ευρώ σε βάθος τετραετίας. Ο Τιμ Χέτγκες σημείωσε ότι επιβεβαίωσε στον πρωθυπουργό την αταλάντευτη εμπιστοσύνη της Deutsche Telekom στις προοπτικές του Ομίλου ΟΤΕ και της χώρας.
Για τα σχέδια περαιτέρω ανάπτυξης του ΟΤΕ στην Ελλάδα, με την υλοποίηση επενδύσεων ύψους 1,2 δισ. ευρω τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο Τιμ Χέτγκες νέος διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Telekom, που κατέχει το 40% στον ΟΤΕ.
Παράλληλα, τον ενημέρωσε για τις 1.000 νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησε ο ΟΤΕ τους τελευταίους 12 μήνες, μετά τα προγράμματα οικειοθελούς αποχώρησης που υλοποίησε.

«Σε μία περίοδο που δίνεται μεγάλη έμφαση στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η έμπρακτη εμπιστοσύνη που καταδεικνύει στην ελληνική οικονομία ένας μεγάλος, διεθνής όμιλος, όπως η Deutsche Telekom», ανέφερε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση.

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ότι
«επενδύσεις σαν αυτές της Deutsche Telekom και του ΟΤΕ στην Ελλάδα πάνε τη χώρα μπροστά, δημιουργώντας τις υποδομές για τη νέα ψηφιακή εποχή».

Από την πλευρά του, ο κ. Χέτγκες σημείωσε ότι επιβεβαίωσε στον πρωθυπουργό την αταλάντευτη εμπιστοσύνη της Deutsche Telekom στις προοπτικές του Ομίλου ΟΤΕ και της χώρας.

«Ο ΟΤΕ αποτελεί για εμάς μια επένδυση στρατηγικής σημασίας, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα», τόνισε.

Πηγή: http://www.skai.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: