Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Συγκεντρώθηκαν στην Ξάνθη οι απολογητές του Αττίλα, για τη Γάζα !!!!!!



Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής έκανε τελικά τη συγκέντρωση που υποσχέθηκε στα αφεντικά του στην Άγκυρα.

Επικεφαλής της συγκέντρωσης τέθηκαν:

  • οι "Ψευτομουφτήδες" Ξάνθης και Κομοτηνής, 
  • οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ (αυτός ο οποίος επέβαλε την άποψη του στην Κουμουνδούρου και κόπηκε η Σαμπιχά, από το Ευρωψηφοδέλτιο επειδή δήλωνε Πομάκα και όχι Τουρκάλα)
  • του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν (ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει τον τουρκισμό του σε φωτογραφίες με φόντο τη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης») και
  • ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Φαϊκογλου.
(Σημείωση: Μια από τις πολλές υπηρεσίες των παραπάνω κυρίων εντός της Ελληνικής Βουλής προς την Τουρκία δόθηκε στις αρχές του 2013 με αφορμή τροπολογία βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ βάσει της οποίας παρεχόταν η δυνατότητα πρόσληψης ιεροδιδασκάλων («ιμάμηδων») για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης. Η εν λόγω τροπολογία σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα αποδυνάμωνε τον ρόλο του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Ο κ. Χατζηοσμάν τάχθηκε κατά τη τροπολογίας αυτής, όπως άλλωστε και άλλοι μουσουλμάνοι βουλευτές, (Αϊχάν Καραγιουσούφ και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ και ο πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ στην Θράκη Αχμέτ Ιλχάν) με αποτέλεσμα η τροπολογία να αποσυρθεί....)



Οι πλειοψηφία των διαδηλωτών ήταν από τον Νομό Ροδόπης, από τον οποίο και τους μετέφεραν...


Η συγκέντρωση έγινε μετά την μεσημεριανή προσευχή της Παρασκευής, για τους μουσουλμάνους. 



Στο Video του thrakitoday.com που ακολουθεί θα δείτε κάποια στιγμή και
δύο φορές τη γαλανόλευκη (ξέρουν τι κάνουν....)

Λίγες μέρες πριν, σύμφωνα με τα tourkikanea.gr που αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Μπιρλίκ (Birlik) στις 21/7/2014, πραγματοποιήθηκε "Διαμαρτυρία για το Ισραήλ από νέους του Εχίνου".



Γράφει η Εφημερίδα: "Η πρώτη διαμαρτυρία στην Θράκη ενάντια στις απάνθρωπες ένοπλες επιθέσεις του Ισραήλ στην Γάζα έγινε από Εχινιώτες νέους. Ομάδα Εχινιωτών νέων στην είσοδο της αγοράς του Εχίνου κρέμασαν ένα πανό.
Έτσι οι μπροστάρηδες και πρώτοι στον αγώνα στην Δυτική Θράκη Εχινιώτες νέοι, έδειξαν το θάρρος να διαμαρτυρηθούν για την καταπίεση και την ¨γενοκτονία¨ του Ισραήλ σε βάρος των μουσουλμάνων στην Γάζα."



Βλέπεται η Birlik προσέχει πολύ καλά, τι και πως το γράφει.

Απαίτηση κάθε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ανθρώπου είναι να σταματήσει ΑΜΕΣΑ ο θάνατος των παιδιών στη Γάζα.  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Από την άλλη όμως, όποιος δεν καταλαβαίνει πως αντιλαμβάνεται την περιοχή από την Θράκη μέχρι τη Γάζα η τουρκική εξωτερική πολιτική, μάλλον ζει σε άλλη χώρα του πλανήτη Γη.


logiastarata.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: