Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Ιράκ: Αποτροπιασμός για τους υπανθρώπους του αιμοσταγούς ISIL

Τους γνώρισε η πολιτισμένη ανθρωπότητα από τους αποκεφαλισμούς αιχμαλώτων με τον πιο βάρβαρο τρόπο και άλλα εγκλήματα κατά τη διάρκεια της προέλασής τους στο Ιράκ. Τώρα, φαίνεται ότι το εγκληματικό τους ρεπερτόριο δεν είχε εξαντληθεί…
Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι τα ανθρωπόμορφα κτήνη που σφάζουν στο όνομα του «Αλλάχ», θεωρώντας εαυτούς γνήσιους εκφραστές της βούλησής του, σκότωσαν τουλάχιστον 500 άτομα της κοινότητας των Γιεζίντι στο Ιράκ.
Οι πληροφορίες από τον Ιρακινό υπουργό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μιλούν ότι έθαψαν ζωντανούς άνδρες γυναίκες, ακόμα και παιδιά, σε μαζικούς τάφους, με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο… Άλλες 300 γυναίκες τις απήγαγαν και τις κρατούν ως σκλάβες. Όλοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτό.
Οι Γιεζίντι κατηγορούνται ως «άπιστοι» και ότι λατρεύουν τον διάβολο, επειδή προέρχονται από τους Ζωροαστριστές. Πλέον, οι ισλαμιστές μαχητές του ISIL βρίσκονται μόλις μισή ώρα απόσταση από την πρωτεύουσα των Κούρδων Αρμπίλ, με τα αμερικανικά μαχητικά να επεμβαίνουν όποτε επιχειρούν να κινηθούν.
Όποιος το επιθυμεί ας επισκεφτεί ενδεικτικά τη διεύθυνση (υπέρχουν πολύ χειρότερες φωτογραφίες) που ακολουθεί, για να αντιληφθεί τι εννοούμε όταν λέμε για τους επιλεκτικά ευαίσθητους, ότι παιδάκια δεν υπάρχουν μόνο στη Γάζα: http://aranews.net/2014/05/isil-militants-commit-massacre-in-yezidi-village-north-syria-killing-40/
defence-point.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: