Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ιδού πως θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα πρώτα δείγματα γραφής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι ενδεικτικά για το πώς θέλει να κυβερνήσει τη χώρα.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι ενδεικτικά για το πώς θέλει να κυβερνήσει τη χώρα. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και να καταλάβει που το πάει.
•Συναντάται και συμφωνεί με τον Πάνο Καμμένο αυτά που είχαν συμφωνήσει όταν έστησαν τη συμπαιγνία για να ρίξουν την κυβέρνηση με αφορμή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
•Κλείνουν συμφωνία με ένα κόμμα που δεν έχει ουδεμιά σχέση το ένα με το άλλο, παρά μόνο τη βουλιμία για την εξουσία. Κόμματα αντιευρωπαϊκά αλλά με τον Καμμένο να είναι και... καμένος με εμμονές, εθνικιστικές τάσεις στα όρια της Χρυσής Αυγής, συνωμοσιολογία και ψεκασμούς.
•Δίνει πολιτικό όρκο έτσι για να μπει στο μάτι των Ελλήνων που πιστεύουν ότι πρέπει να ορκίζεται με θρησκευτικό. Δήθεν προοδευτικός με... αριστερές ευαισθησίες. Άραγε ο μέγιστος χριστιανός και σύμμαχος Πάνος Καμμένος τι λέει γι' αυτό;
•Ορκίζεται στον Παπούλια και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής να καταθέσει στεφάνι, έτσι για συμβολικούς λόγους. Δηλαδή δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει, δεν διαλύεται το σύμπαν, δεν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, μόνο να καταθέτει στεφάνια. Άντε να αρχίσουν να τραγουδάνε και τον ύμνο του ΕΑΜ όπως έκανε ο Λαπαβίτσας, για να ολοκληρωθεί η παράσταση.


http://www.antinews.gr/POLITIKE/idou-pos-tha-kubernisei-o-suriza_2/



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: