Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Τα χαλκεία του Μαξίμου και των ΑΝΕΛ εξευτέλισαν έναν αξιωματικό επειδή έκανε τη δουλειά του

Έριξαν λάσπη για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία, τσάκισαν έναν αξιωματικό της αστυνομίας και τώρα κάνουν την πάπια μόλις μαθεύτηκε η αλήθεια.

Οι κρίσεις στην Αστυνομία είναι σε εξέλιξη και απ’ ότι ανακοινώθηκε αποστρατεύτηκαν 14 από τους 21 υποστρατήγους. Και μεταξύ αυτών είναι και ο κύριος Γεώργιος Νίτσας. Πρόκειται για τον υποστράτηγο που έβαλε την υπογραφή του στη διαταγή για την απελευθέρωση αλλοδαπών από τα Κέντρα Κράτησης.

Όπως ίσως πρέπει να θυμίσουμε, την εντολή για να ανοίξουν τα σύνορα, την εντολή για να βγει αυτό το έγγραφο και να πάει παντού, την έδωσε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, υπουργό υπεύθυνη για το Μεταναστευτικό η οποία όμως ακόμη δεν έχει οριστεί, ακόμη δεν έχει αρμοδιότητες.

Οι πληροφορίες και τα έγγραφα που έδωσε και ο Γ. Πανούσης «αδειάζουν» την κ. Χριστοδουλοπούλου καθώς αποδεικνύεται ότι σύμβουλός της έδωσε την εντολή να εφαρμοστεί ένας νόμος που είχε ψηφιστεί επί Παπουτσή και που η προηγούμενη κυβέρνηση σιωπηρά δεν εφάρμοσε γιατί αν το έκανε θα γινόταν χαμός. Τι έκανε λοιπόν ο υποστράτηγος; Ακολούθησε την εντολή που του δόθηκε από την πολιτική του προϊσταμένη. Και για το λόγο αυτό… τον διώχνουν από την Αστυνομία. Αντί να του ζητήσουν συγγνώμη και να στείλουν στο σπίτι την κυρία υπουργό που ακόμη δεν έχει ορκιστεί, διώχνουν τον κ. Νίτσα.

Επίσης, ακόμη κι αν ο Πανούσης δεν γνώριζε όπως λέει για τη διαταγή, περιμένουμε να μας αποκαλύψει τη συμπαιγνία που παίχτηκε όπως είπε. Ο ίδιος δήλωσε και στη συνέχεια και το Μαξίμου, ότι υπήρξε προβοκάτσια και άφηναν να εννοηθεί ότι σε λίγες ώρες θα αποκαλύψουν τα κέντρα που την έστησαν. Έχουν περάσει αρκετές ώρες και ακόμη περιμένουμε τον υπουργό να μας πει.

Περιμένουμε ακόμη από τον Καμμένο να ανακαλέσει τη διαπόμπευση του υποστρατήγου με τα υπονοούμενα που άφησε για σχέσεις του με τον Σαμαρά και για εμπλοκή του στον θίασο Χαϊκάλη με την υποτιθέμενη προσπάθεια εξαγοράς του.

Τα χαλκεία του Μαξίμου και των ΑΝΕΛ εξευτέλισαν έναν αξιωματικό επειδή έκανε τη δουλειά του και στη συνέχεια των διώχνουν ενώ κρατούν στη θέση της την Χριστοδουλοπούλου, την σύμβουλό της ή ακόμη και τον ίδιο τον Πανούση. Έριξαν λάσπη για να πλήξουν τη Νέα Δημοκρατία, τσάκισαν έναν αξιωματικό της αστυνομίας και τώρα κάνουν την πάπια μόλις μαθεύτηκε η αλήθεια.

Περιμένουμε να ζητήσουν συγγνώμη, αλλά πρέπει να υπάρχει και φιλότιμο για να κάνεις κάτι τέτοιο.
antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: