Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Το «ΑΝΤ1 Radio ΠΑΤΡΑΣ» προωθεί τσαρλατάνο ραβδοσκόπο, ψευτο-καθηγητή, απόφοιτο δημοτικού.


ellinikahoaxes.gr 
Το «ΑΝΤ1 Radio Πάτρας» προωθεί συνεχώς τον τσαρλατάνο, ραβδοσκόπο θεραπευτή, και ψευτο-καθηγητή ψυχολογίας, που είναι απόφοιτος δημοτικού, Γεώργιο Πασχαλίδη.Οι τσαρλατάνοι – θεραπευτές – μέντιουμ, λατρεύουν την προώθηση από ΜΜΕ γιατί την χρειάζονται για να γίνουν γνωστοί και να προωθήσουν την ψευδοεπιστήμη τους. Αυτή την προώθηση έχει αναλάβει σχεδόν κάθε μήνα το «ΑΝΤ1 Radio Πάτρας» και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, για την περίπτωση του ραβδοσκόπου θεραπευτή, Πασχαλίδη.
Ο Γεώργιος Πασχαλίδης παρουσιάζεται σαν καθηγητής ψυχολογίας, και πρύτανης, αλλά δεν είναι τίποτα από αυτά. Για να είμαστε ακριβείς, ο Γεώργιος Πασχαλίδης είναι απόφοιτος δημοτικού, ένας ενεργειακός θεραπευτής ραβδοσκόπος – μέντιουμ που ισχυρίζεται πως έχει το χάρισμα να θεραπεύει χωρίς φάρμακα και χωρίς να αγγίξει.

Ήταν αγρότης, μαραγκός, χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων και για 18 χρόνια ταβερνιάρης στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Δεν κατέχει κανένα πτυχίο και η ρωσική ακαδημία «NOOSFERA» που τον έχρισε «Πρύτανη» στο υπο ίδρυση παράρτημα στην Ελλάδα, είναι μια ακαδημία απάτη που μοιράζει ψεύτικα πτυχία. Ο Συνδέσμος Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας, που ο Πασχαλίδης παρουσιάζεται ως μέλος, είναι ένας ψεύτικος οργανισμός και δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.
 
Για να καταλάβετε διαβάστε το απόσπασμα, «Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ – Η ζωή μου πριν και μετά τη Δύναμη«.
Λεπτομέρειες για το στήσιμο της απάτης του Πασχαλίδη και για τα ψεύτικα διαπιστευτήρια του, διαβάστε στα παρακάτω άρθρα μας.
Απολάυστε τον να κουνάει το μαγικό ραβδάκι του και να κάνει διάγνωση από το τηλέφωνο.
Πριν λίγους μήνες ο Πασχαλίδης με τη βοήθεια γνωστών συνεργατών, επιχείρησαν να παρουσιάσουν το «μοντέλο» του, σε αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό επιστημονικό φόρουμ για την υγεία. Ωστόσο, όταν οι διοργανωτές ενημερώθηκαν για το ποιος πραγματικά είναι ο κ. Πασχαλίδης, αφαίρεσαν άμεσα τη συμμετοχή του.
Στην Ελλάδα όμως, τον διαφημίζουν και τον προωθούν μέσα από τις ραδιοφωνικές εκπομπές για να συνεχίζει άνετα να εξαπατά τους πολίτες και να παρουσιάζεται σαν Πρύτανης, Αντιπρύτανης, Καθηγητής και Δόκτορας σε ακαδημίες που δεν υπάρχουν.
Τι έκανε το «ΑΝΤ1 Radio Πάτρας» όταν πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για αυτή την εκπομπή; Διέγραψε τα σχόλια. 
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που το «ΑΝΤ1 Radio ΠΑΤΡΑΣ» προωθεί τον ψευτοακαδημαϊκό Πασχαλίδη. Και αναφερόμαστε στο τελευταίο 6μηνο, όπου δεν υπάρχει η δικαιολογία δεν γνώριζα. Έτσι έχουμε κάθε μήνα προώθηση του τσαρλατάνου από τον δημοσιογράφο Παναγιώτης Ρηγόπουλο:
5 Ιουλίου 2017

3 Αυγούστου 2017

11 Δεκεμβρίου 2017

9 Ιανουαρίου 2018
Το θέμα της προώθησης του πρώην ταβερνιάρη, σαν Πρύτανη, Αντιπρύτανη, και Καθηγητή ψυχιατρικής, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας τσαρλατάνος, ραβδοσκόπος θεραπευτής, με ψεύτικους τίτλους, είναι ένα δημοσιογραφικό σκάνδαλο και κανονικά θα πρέπει να επέμβει το ΕΣΡ.

ellinikahoaxes.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: