Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Άδωνις: Όταν ο Βαρουφάκης δεν ήθελε τα λεφτά του Ντράγκι - Μητσοτάκης σε Βούτση: Ετοιμάζετε σκηνικό ρήξης και ψάχνετε για ενόχους - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Τον Δεκέμβριο διάβαζα άρθρο του κ. Βαρουφάκη, ο οποίος έδινε την εξής συμβουλή στον Αλέξη Τσίπρα, ενόψει των εκλογών. Αν θέλει ο κ. Τσίπρας να γίνει καλός Πρωθυπουργός, πρέπει όταν τον παίρνει τηλέφωνο ο Ντράγκι να του κλείνει και όταν δώσει το σήμα ότι δεν θέλουμε τα λεφτά τότε θα μας κυνηγάνε στους διαδρόμους για να μας τα δώσουν».
Την ίδια στιγμή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον κ. Βαρουφάκη, ότι ενώ υποστήριζε αυτά τότε, σήμερα κυνηγάει τον Μάριο Ντράγκι για μία «υποδόση» έστω 1 δις ευρώ από τα 7 δις.




Μητσοτάκης σε Βούτση: Ετοιμάζετε σκηνικό ρήξης και ψάχνετε για ενόχους
«Τελείωσαν τα ψέματα κύριε υπουργέ. Ομολογήσατε τη χρεοκοπία»


«Ετοιμάζετε σκηνικό ρήξης και ψάχνετε για ενόχους. Αυτό κάνετε με την παρέμβασή σας» είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκο Βούτση.
«Λυπάμαι γιατί προσβάλλατε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη αυτής της παράταξης και όλων των βουλευτών προσωπικά. Δεν δεχόμαστε από εσάς μαθήματα πατριωτικής νομιμοφροσύνης» συμπλήρωσε.
Απευθυνόμενος στην Ραχήλ Μακρή είπε χαρακτηριστικά: «Έχετε ζαλιστεί από τις πολλές πιρουέτες. Κάντε καμία φωτογράφιση ακόμα και μετά ελάτε να μιλήσουμε».
«Έρχεστε εδώ να κατηγορήσετε αυτή την παράταξη για την δική σας ανεπάρκεια. Δεν μπορείτε να κάνετε καλά αυτή την κοινοβουλευτική ομάδα. Δεν τολμάτε να φέρεται συμφωνία σε αυτή εδώ τη Βουλή γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι θα καταψηφιστεί», συνέχισε.
Σε έντονο ύφος ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Τελείωσαν τα ψέματα κύριε υπουργέ. Ομολογήσατε τη χρεοκοπία».
Τέλος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως αν δεν ανακαλέσει ο κ. Βούτσης όσο είπε για την αξιωματική αντιπολίτευση θα αναγκαστούν οι βουλευτές της να αποχωρήσουν από την ψηφοφορία.

Δείτε το βίντεο:





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: