Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια των δολοφόνων της

Έχουμε «πόλεμο» κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι αφήνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίζει στα ζάρια των μέλλον των επόμενων γενεών
 
Με τον πλέον επίσημο τρόπο αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι αυτή τη στιγμή, στην πιο κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο, μας κυβερνά ένα τσούρμο ατάκτων που ο καθένας λέει και κάνει ό,τι θέλει.
Η Κεντρική Επιτροπή ανέδειξε τη Βαβέλ στο κυβερνών κόμμα και τα αδιέξοδα που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν τον Τσίπρα στο να πάρει πολύ κρίσιμες αποφάσεις: Είτε να επιλέξει τους ακραίους και να οδηγηθεί στον πολιτικό Καιάδα (δυστυχώς μαζί με τη χώρα) είτε να παρατείνει τον πολιτικό του βίο κάνοντας εκλογές, ξεκαθαρίζοντας το κόμμα του από τους ακροαριστερούς και δημιουργώντας μια σοσιαλδημοκρατική – κεντροαριστερή παράταξη.
Η Κ.Ε. έδειξε επίσης ότι η τύχη της χώρας κρέμεται σε μια κλωστή. Κάποιοι παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των παιδιών μας διακυβεύοντας το μέλλον της χώρας. Διότι όταν το 35% του κυβερνώντος κόμματος ζητά ρήξη, χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή, τότε είναι φανερό ότι το «λόμπι της δραχμής», έχει αυξηθεί σημαντικά και διεκδικεί κυρίαρχο ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Μαζί μ’ αυτούς υπάρχουν και κάποιοι άλλοι απίθανοι που καταθέτουν προτάσεις κατά πως τους έρχεται στο μυαλό ή ξυπνάνε το πρωί. Ο ένας λέει να μην πληρώσουμε τους δανειστές, ο άλλος να μη δεχθούμε τη συμφωνία, ο τρίτος να καταδικάσουμε τους προηγούμενους τέσσερις καταστροφικούς μήνες και ο επόμενος να καταδικάσουμε την αδιάλλακτη στάση των δανειστών αλλά να υπογράψουμε μια έντιμη συμφωνία. Τρέλα, κάθε στέλεχος και μια άποψη την ώρα που η χώρα κινδυνεύει με τη χειρότερη καταστροφή στην ιστορία της.
Κι όμως, αυτό το κόμμα σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το στηρίζει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού και οι περισσότεροι λένε ότι κάνει καλές διαπραγματεύσεις. Τελικά ίσως έχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει.
Όμως, η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, όπως αυτή τίθεται σήμερα εν αμφιβόλω, δεν μπορεί να
συνεχίσει να είναι το «ποντάρισμα» στη ρουλέτα που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας δεν έχει δώσει το δικαίωμα στον Τσίπρα ή άλλο στέλεχος να βάλουν σε κίνδυνο την Ελλάδα και να την μετατρέψουν σε… Αλβανία του Χότζα. Αν υπάρχουν οι υποστηρικτές της δραχμής οι οποίοι παίζουν το παιχνίδι επιχειρηματιών που θα πλουτίσουν ή είναι παντελώς ανόητοι και δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει χρεοκοπία και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, ας φτιάξουν ένα κόμμα και ας κατέβουν στις εκλογές. Τότε μπορεί εύκολα το «λόμπι της δραχμής» να ξεδιπλώσει το σχέδιό του για το πώς θα αγοράσει μισοτιμής την Ελλάδα. Οι ολιγάρχες που δήθεν πολεμά ο Τσίπρας είναι αυτοί που θα κερδίσουν από τη χρεοκοπία της χώρας.
Αν πάλι ο Τσίπρας το ’χει πάρει απόφαση και θέλει να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ τότε ας πάει σε μια συμφωνία που θα είναι επώδυνη σίγουρα αφού «πούλησε» τέσσερις κρίσιμους μήνες. Αλλά πρώτα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τα γκρουπούσκουλα που κάνουν κουμάντο. Ένα 35% να λέει επιστροφή στη δραχμή δεν είναι λίγο και σίγουρα πρέπει ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.
Όμως, η ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας, η διατήρησή της στην οικογένεια του ευρώ δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση. Και στη φάση που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Γι’ αυτό και πρέπει να γίνει εθνική υπόθεση η σωτηρία της πατρίδας από όλα τα κόμματα: από το ευρωπαϊκό τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, από τη ΝΔ, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ ή όποιον άλλον θεωρεί ότι θα είναι εθνική καταστροφή η χρεοκοπία.
Δεν πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα στα χέρια των δολοφόνων της χώρας. Έχουμε «πόλεμο» κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι όσοι αφήνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να παίζει στα ζάρια των μέλλον των επόμενων γενεών.

antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: