Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Δεν έχουμε άλλη Πατρίδα για ρεζέρβα

Σκεφτείτε και ψηφίστε!


Ό,τι κι αν γίνει από αύριο, θα το βιώσουμε και θα το πληρώσουμε όλοι μαζί, είτε ψηφίσαμε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ. Έκτος από τους ολιγάρχες νταβατζήδες, τα νεοφιλελεύθερα λαμόγια και τους φραγκάτους συριζαίους υπουργούς, που έχουν έξω τα λεφτά τους.
Αν είναι ΝΑΙ, θα είναι πολύ δύσκολα για καιρό.
Αν είναι ΟΧΙ, επιλογή όπου συναντήθηκαν η εξαρχειώτικη αριστερά, το τουρκικό Προξενείο, ο Κουφοντινας, η ΧΑ κι ο ακομβίωτος Στρατάρχης, τότε θα ζήσουμε συνθήκες Μad Max.
Η συντριπτική πλειοψηφία όμως θα είμαστε εδώ, θα παλεύουμε για επιβίωση και οι μεν θα παρηγορούμε τους δε όταν θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο.
Εάν επικρατήσει η άγνοια κινδύνου, δεν ξέρω αν θα μπορώ να στηρίζω τα παιδιά μου στις σπουδές τους, αν θα μπορώ κι ο ίδιος να καλύπτω τα στοιχειώδη, αν οι γείτονες κι οι φίλοι μου θα μπορούν να επιβιώνουν, όταν οι πελάτες μου θα είναι κατεστραμμένοι, όταν όλη η οικονομία θα είναι σε κώμα, όταν οι άνεργοι θα διπλασιαστούν, όταν η δραχμή τους θα είναι για καιρό πληθωριστικό κι υποτιμημένο κωλόχαρτο.
Οι δήθεν αγέρωχοι, θα φέρουν την μεγαλύτερη υποταγή κι εξαθλίωση.
Ο άθλος αριστεριστών και εξαγριωμένων «πατριωτών», θα είναι οι ολιγάρχες και τα λαμόγια να γίνουν πλουσιότεροι κι οι φτωχοί φτωχότεροι.
Θα πετάξουμε την Πατρίδα γονατισμένη , αδύναμη κι απομονωμένη, στις ορέξεις των Τούρκων σωβινιστών, ενώ το εγχώριο λούμπεν στοιχείο θα αποθρασσυνθεί.
Αν αποφύγουμε αυτή την ολική έκπτωση, έχουμε περιθώριο να διορθώσουμε τα εντός κομμάτων και της κοινωνίας, να δούμε τα φεουδαρχικά σόγια και τα τζάκια, τα λαμόγια που δεν θα ξεπλυθούν λόγω κρίσης, χωρίς να στερηθούμε συμμαχίες, ασφάλεια, προοπτική.
Είναι φανερό πως ο ΣΥΡΙΖΑ κι ό,τι πιο περιθωριακό έχει η χώρα, μας οδηγούν στην δραχμή και στην απομόνωση με την Άγκυρα να χειροκροτεί.
Και όμως βλέπω φίλους, αδιαμφισβήτητα πατριώτες, από διάφορους κομματικούς χώρους, τυφλωμένοι να μην προβληματίζονται για την παράδοξη συμμαχία του ΟΧΙ, που ξεκινάει από τα Εξάρχεια και φτάνει ως την Άγκυρα.
Σκεφτείτε και ψηφίστε.
Σίγουρα πάντως η άγρια πραγματικότητα θα μας ενώσει χωρίς πια ψευδαισθήσεις. Όμως Πατρίδα δεν έχουμε άλλη για ρεζέρβα, όταν σας περάσει ο τυφλός θυμός...
http://www.antinews.gr/Antitheseis/den-exoume-alli-patrida-gia-rezerba/


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: