Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

«Βαγγέλη παραιτήσου»

Ντροπή και θλίψη. Μόνο αυτό μπορεί να ειπωθεί έπειτα από την μάγκικη παράσταση που έδωσε ο Β. Μεϊμαράκης κατηγορώντας τους πάντες και βγάζοντας τον εαυτό του έξω από το κάδρο των ευθυνών.

Αυτό που έκανε ο μεταβατικός έξω από τα γραφεία της Συγγρού είναι η απόλυτη παρακμή για το κόμμα αλλά και για τον ίδιο τον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος όπως είπε επί 41 χρόνια έχει υπηρετήσει τη ΝΔ. Αλίμονο, τι τον θέλουμε τον Τσίπρα ως εχθρό αν έχουμε τον Βαγγέλα ως στρατιώτη και φίλο του κόμματος;

Σε πανελλαδική μετάδοση, με όλα τα κανάλια παρόντα κι ενώ το κόμμα διαλύεται ο πρόεδρος που υποτίθεται ότι συμβάλλει στην ενότητα τι έκανε; Συνέβαλε στον εμφύλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες. Και με ένα ακόμη σόου ιλαρότητας και κουτσαβακισμού μας απέδειξε για ακόμη μια φορά τι είναι και τι εξυπηρετεί.

Εξέφρασε την πρόθεσή του να παραιτηθεί βάζοντας μια σειρά από όρους. Να παραιτηθεί και ο Τζιτζικώστας, να παραιτηθούν οι Γεωργιάδης και Μητσοτάκης. Γιατί όχι να παραιτηθεί και ο... Ομπάμα κ. Βαγγέλα;

Μα καλά φιλότιμο στη ΝΔ δεν υπάρχει; Ένας να παραιτηθεί για το φιάσκο δεν υπάρχει; Μα καλά, τι ανοησίες είναι αυτές με την εταιρεία, τα λάπτοπ, το σύστημα και όλα αυτά τα βλακώδη που
προσπαθούν κάποιοι να προτάξουν για να ξεχαστεί το βασικό θέμα του εκλογικού Βατερλό: Ότι δηλαδή επρόκειτο για μια στημένη υπόθεση προκειμένου να μη γίνουν οι εκλογές και να επιλεγεί με διαδικασίες παρασκηνίου και «κουρτίνας» ο νέος πρόεδρος. Ένας νέος πρόεδρος που θα είναι το χεριού του Τσίπρα και θα αναλάβει να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ από τα δύσκολα τώρα που η κυβέρνηση καταρρέει.

Οι δηλώσεις Μεϊμαράκη είναι ένα μεγάλο ατόπημα και χειροτερεύουν το κλίμα αφού αυτή την ώρα κανέναν δεν συμφέρει να σκοτώνονται στη Νέα Δημοκρατία.

Και κάτι ακόμη για τον... «πατροκτόνο» Βαγγέλα. Ο διορισμένος μεταβατικός, που θα έπρεπε να ανάβει λαμπάδα στον Σαμαρά γιατί τον έκανε παράγοντα και τον έβγαλε από την αφάνεια θα έπρεπε να σιωπά. Κρείττον το σιγάν κ. Μεϊμαράκη ή μήπως δεν το γνωρίζετε γιατί μόνο «γαλλικά» ξέρετε από το υποτιθέμενο πεζοδρόμιο που μεγαλώσατε.

Έλεος πια με όσους νομίζουν ότι είναι ιδιοκτησία τους το κόμμα. 40 χρόνια κομματικό στέλεχος ήταν ο Μεϊμαράκης, δεν μπορεί να βάλλει κατά όσων έχουν προσφέρει στο κόμμα όσα αυτός δεν μπόρεσε επί τέσσερις δεκαετίες.

Άλλο να τα βάζει με τον Τζιτζικώστα ή με την εταιρεία που δήθεν κατέστρεψε τις εκλογές κι άλλο να χτυπά τον Σαμαρά. Είναι τόσο αχάριστος που ο κόσμος της ΝΔ τον έχει καταλάβει και σε λίγο θα του φωνάζει «Βαγγέλη παραιτήσου».


http://www.antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: