Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΡΕΤΙΚΑ: Η μάσκα της υποκρισίας έπεσε, ο βασιλιάς… γυμνός

Σιχαίνομαι τα δύο άκρα, την Αριστερά ως σύνολο και τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Όχι ότι συμπαθώ ή αγαπάω τον ενδιάμεσο διεφθαρμένο πολιτικό χώρο (σάπιοι μέχρι το κόκαλο όλοι τους ως σύνολο και λαμόγια), αλλά ιδιαίτερα τα δύο άκρα με εξοργίζουν σε απίστευτο βαθμό. Το καλό με τη Χρυσή Αυγή, είναι ότι αποτελείται από ένα μάτσο ανεγκέφαλους που εύκολα εξουδετερώνονται πολιτικά. Σχολιάζει ο… ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
Η Αριστερά όμως ήταν ο μεγάλος κίνδυνος, γιατί έχοντας θυματοποιήσει τον εαυτό της, κατάφερε να δημιουργήσει μία εξιδανικευμένη δημόσια εικόνα, κρύβοντας επιμελώς τον σκοτεινό της εαυτό.
Η Αριστερά εμφανίζεται πολυδιασπασμένη σκοπίμως, ένα κομμάτι της παραμένει ακραιφνής Μαρξιστική Λενινιστική, ως η μήτρα της άσπιλης και αμόλυντης αριστεράς (ΚΚΕ) και από εκεί και πέρα έχουμε διάφορα αριστερά «ρεύματα» που με δήθεν σεβασμό στην Δημοκρατία (;) προσπαθούν να διεμβολίσουν άλλους πολιτικούς χώρους ώστε να αποκτήσουν πολυσυλλεκτικότητα και να διευρύνουν την εκλογική τους βάση κάτω από την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ (όλοι όμως γεννημένοι και μεγαλωμένοι μέσα στο ΚΚΕ).
>Η Αριστερά στην Ελλάδα μιλάει μονίμως για Δημοκρατία, χωρίς ποτέ να διευκρινίσει για τι είδους Δημοκρατία μιλάει (και η Β. Κορέα Δημοκρατία αποκαλεί τον εαυτό της). Εύκολος τρόπος να καπηλεύεσαι μία ιδέα την οποία στην πραγματικότητα μισείς και ακόμη πιο εύκολο είναι να σπιλώνεις τους υπόλοιπους ως μη Δημοκράτες (γι’ αυτό και κυνηγάει στους δρόμους να δείρει τους πολιτικούς της αντιπάλους), εσύ που με μεγάλη χαρά θα σκότωνες την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία με την πρώτη ευκαιρία.
>Μιλάει μονίμως για αγώνες που αφορούν όμως μόνο την ίδια και κανέναν άλλον (φροντίζει βέβαια να οικειοποιείται τα πάντα).
>Παριστάνει ότι πολέμησε τους κατακτητές, ενώ δεν τους πολέμησε ποτέ. Πολέμησε τους Ναζί και τους Φασίστες ως ιδεολογικούς αντιπάλους του Κομουνισμού (η μία Δικτατορία πολέμησε την άλλη) και όχι τους Γερμανούς ή τους Ιταλούς σαν κατακτητές της Ελλάδας.
>Βγήκε στο Αντάρτικο εκτελώντας εντολές της Μόσχας και όχι από αγάπη για την Ελλάδα. Με μόνο σκοπό να προετοιμάσει την προσάρτηση της Ελλάδας στο κομουνιστικό μπλοκ μετά τον πόλεμο (εξ ου και ο εμφύλιος). Στην πραγματικότητα η μόνη διαφορά που είχε από τους προδότες συνεργάτες των Γερμανών, τους Δοσίλογους, τους Χίτες, τους Γερμανοτσολιάδες και τους Μαυραγορίτες, είναι ότι είχε διαφορετικό αφεντικό, γιατί και οι δύο υπηρετούσαν είτε το σφυροδρέπανο είτε την σβάστικα και ποτέ την Πατρίδα, γιατί ήταν και είναι απάτριδες.
>Κατηγορεί μονίμως τους άλλους για προδότες, χωρίς και πάλι να διευκρινίζει τι είδους προδότες και ποιου προδότες είναι. Βολικά και γενικά αναθεματίζει τους άλλους για προδοσία, όταν είναι η ίδια που λειτούργησε ως ο μεγαλύτερος προδότης του Ελληνισμού, υπό την έννοια π.χ. ότι αυτή εξέθρεψε τον Μακεδονισμό, άρα πρόκειται για συναυτουργό της δημιουργίας του «Μακεδονικού» μορφώματος.
>Επιχειρεί να καπηλευτεί, πολύ βολικά, διάφορες σημαντικές λέξεις και έννοιες όπως ο Πατριωτισμός. Ποιος; Η Αριστερά που συστηματικά και ακούραστα εργάζεται να καταλύσει καθετί Ελληνικό (τουλάχιστον για ορισμένους Αριστερούς, ούτε οι Τούρκοι δεν είναι τόσο παθιασμένοι ανθέλληνες), γιατί καθετί Ελληνικό είναι και Εθνικό, άρα αντίθετο προς την αριστερή κοσμοθεωρία του Διεθνισμού.
>Αυτοαναγορεύεται ως η εκπρόσωπος των Λαών και του Λαϊκού κινήματος, όταν το μόνο Λαϊκό στην αριστερά είναι το στιλ. Κατά τα άλλα, όπως πληροφορηθήκαμε πρόσφατα, τα εκατομμύρια τρέχουν από τα μπατζάκια της…
>Ψεύδεται και προπαγανδίζει ασυστόλως διάφορα γεγονότα, όπως τη δήθεν ηρωική υποστολή και κλοπή της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη. Μήπως μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος σε ποιον στρατό του κόσμου παραμένει σε έπαρση η σημαία μετά τη Δύση του Ηλίου; Πώς μπήκαν και βγήκαν απαρατήρητοι από την Ακρόπολη όπου η μοναδική πρόσβαση είναι από τα Προπύλαια τα οποία φρουρούνταν; Πώς δεν βρέθηκε καμία αναφορά του γεγονότος στα Γερμανικά Αρχεία; Πως δεν υπήρξαν οι προβλεπόμενες ποινές στον υπεύθυνο Αξιωματικό και την Φρουρά; Ευτυχώς γι’ αυτούς ο έτερος του μύθου, ο κ. Λάκης Σιάντας, όλα αυτά τα χρόνια αιδημόνως σιωπά.
>Διατείνεται ότι είναι η προοδευτική πολιτική δύναμη της Ελλάδας, αλλά αν κάποιος ο οποίος έχει μείνει στις πολιτικές και οικονομικές θεωρίες του 19ου αιώνα (οι οποίες όπου προσπάθησαν να εφαρμοστούν έφεραν την καταστροφή), πιστεύει ότι εκφράζει την πρόοδο και την ανανέωση, τότε θα πρέπει είτε να ξαναγράψουμε τα εννοιολογικά λεξικά, ή εγώ θα αρχίσω να αυτοαποκαλούμαι Πάπας Κλήμης ο 24ος και θα ντυθώ Ναπολέων.
Η Αριστερά ήταν η Κίρκη της πολιτικής, αλλά ευτυχώς για μας τελικά εξελέγη για να αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της και ω του θαύματος οι μάσκες πέσανε και η προπαγάνδα διαλύθηκε σαν καπνός και όλοι είδαν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.
Τελικά ακόμη και οι άθεοι, είναι υποχρεωμένοι να παραδεχτούν ότι ο Θεός της Ελλάδας υπάρχει. Συνέλληνες φτηνά τη γλυτώσαμε έστω και στο παρά ένα, γιατί υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μας κατσικωνόταν για πολλά χρόνια η Πρώτη Φορά Αριστερά.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: