Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Μητσοτάκης: Κύριε Τσίπρα, παραιτηθείτε τώρα!


«Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος στη μεταπολίτευση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής.

Τα μέτρα κάβα που ζητούν οι δανειστές είναι το τίμημα της προσωπικής αναξιοπιστίας του πρωθυπουργού, τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ, και απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε: «Η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού, δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα, αν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα».

Ομιλία του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή του Κόμματος


«Πρώτο καθήκον μας είναι να φύγει αυτή η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες και φόρτωσαν την χώρα με 12 δισ. επιπλέον μέτρα» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι ένα μίγμα αριστερού κρατισμού και εξισωτισμού και το αποτέλεσμα είναι τραγικό.


«Η περήφανη διαπραγμάτευση μας έχει στοιχίσει πέντε φορές περισσότερο και τώρα έρχεται να προστεθεί στον λογαριασμό και το πακέτο των προληπτικών μέτρων» υπογράμμισε, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις.

«Η κυβέρνηση είναι ένας θλιβερός θίασος από επαγγελματίες ψεύτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές, τους ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει τη δραματοποίηση της κατάστασης. Οφείλουμε να πάμε στην κοινωνία και να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους εκείνους που ζητούν να φύγει αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, το συνέδριο σηματοδοτεί μία νέα πορεία για τη ΝΔ: «Εγκρίναμε καινούργιο καταστατικό, με θητεία για τον πρόεδρο και μικρότερα όργανα, η ΝΔ ανήκει έμπρακτα στα μέλη της. Συνεχίζουμε τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η ΝΔ ανοίγεται στην κοινωνία. Θέλουμε τους πολίτες μαζί μας, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στη μεταπολίτευση».

«Ιστορική μας αποστολή είναι η ανόρθωση της Ελλάδας, όλοι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε υπό μία προϋπόθεση την απαλλαγή της χώρας από την ανίκανη κυβέρνηση» κατέληξε.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: