Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Π. Καμμένος: Χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά αυτά που ψήφισε!


Π. Καμμένος: Χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά αυτά που ψήφισε!

Μιλώντας σήμερα από τη Σύρο στην οποία βρέθηκε με αφορμή το σύμφωνο “συναντίληψης και συνεργασίας” για την αξιοποίηση του στρατοπέδου στην Ερμούπολη και του πεδίου βολής στη Βάρη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «ομολόγησε» πως η αύξηση στον ΦΠΑ στα νησιά αποτελεί μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική....
Όπως μεταδίδει ο skai.gr, αναλυτικά ο Πάνος Καμμένος στην τοποθέτησή του σημείωσε: «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή. Ξέρετε ότι δύο προτεραιότητες είχα βάλει από την πρώτη στιγμή συμμετέχοντας στην κυβέρνηση συνεργασίας. Το να τηρηθεί η νομιμότητα και να μη θιχτούν τα σώματα ασφαλείας και η δικαστική εξουσία της χώρας. Δυστυχώς παρά το ότι έφτασα μέχρι το σημείο της παραίτησης δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, όμως παραμένει πρώτη προτεραιότητα να μπορέσουμε με τα πρώτα αποτελέσματα της εποχής της ανάπτυξης να μπορέσουμε να επαναφέρουμε τη συνταγματική διάταξη 101 του Συντάγματος για την ιδιαιτερότητα της νησιοτικότητας. Προσπαθήσαμε να πείσουμε αρκετούς στο εξωτερικό ότι τα νησιά μας δεν είναι αυτό που βλέπουν το καλοκαίρι σε ακριβά κέντρα της Μυκόνου ή της Σαντορίνης ή άλλων νησιών που έχουν μεγάλη τουριστική ανάπτυξη».
Στο 28:25 του video η αναφορά του ΥΕΘΑ:

Νέα Δημοκρατία: Ο Π. Καμμένος ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά

Ο κ. Καμμένος "ομολογεί ότι έκαναν ‘’έγκλημα’’, ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά", αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τις σημερινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στη Σύρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«‘’Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…’’.

Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος.

Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες.   

Ομολογεί ότι έκαναν ‘’έγκλημα’’.

Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά.

Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή.

Οφείλει να παραιτηθεί. 

Σήμερα».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: