Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Εβραιομασόνοι πήραν τελικά τα λεφτά ή οι συνταξιούχοι;

Το 80% του χρέους αντιστοιχεί στα ελλείμματα του ασφαλιστικού συστήματος, όπως δήλωσε ο κ. Γιαννίτσης. Η τοποθέτηση αυτή ανατρέπει την κοσμοθεωρία εκείνων που είχαν πιστέψει ότι η ελληνική κρίση ήταν προϊόν συνωμοσίας των Εβραιομασόνων, για να μας πάρουν τζάμπα τον ήλιο μας.
Του Θανάση Μαυρίδη
Επίσης, δεν έχουμε αμφιβολία ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς σοβαρά. Όπως δεν ασχολήθηκε και τότε, το 2001… Τι συνέβη το 2001; Η μαρτυρία ανήκει στον κ. Γιώργο Φλωρίδη, υπουργό εκείνης της περιόδου:
«Το υπουργικό συμβούλιο δέχτηκε με ενθουσιασμό το σχέδιο Γιαννίτση για το Ασφαλιστικό και μάλιστα ομόφωνα. Στη συνέχεια κι όταν οι υπουργοί μετέβησαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η στάση τους άλλαξε ριζικά. Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που είχαν υποδεχτεί με ενθουσιασμό την εισήγηση ως υπουργοί. Το σχέδιο Γιαννίτση έμεινε έτσι στα χαρτιά».
Είναι μία μαρτυρία που δείχνει τι ακριβώς συνέβη. Αλλά ο κ. Φλωρίδης συνέχισε: «η πρώτη σοβαρή προσπάθεια αντιμετώπισης του Ασφαλιστικού έγινε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δέκα χρόνια πριν το σχέδιο Γιαννίτση. Αλλά το 1993 ήρθε πάλι ο… σοσιαλισμός και αποφάσισε να αλλάξει τα βασικά σημεία του νόμου».
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑΤΟΥ ΕΥΣΤΟΧΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.liberal.gr/arthro/50336/apopsi/th-mauridis/oi-ebraiomasonoi-piran-ta-lefta-i-oi-suntaxiouchoi.html
defence-point.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: