Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Οι Κοζάκοι… του Πούτιν ξυλοκόπησαν τον αντίπαλο

Είναι ντροπή σε μια χώρα σαν τη Ρωσία του 21ου αιώνα να καταγράφονται περιστατικά ξυλοδαρμού πολιτικών αντιπάλων, που ως μόνο αποτέλεσμα έχουν δυσφημείται η χώρα στο εξωτερικό και να δυσχεραίνονται οι διεθνείς της σχέσεις, ενώ την ίδια στιγμή ίσως και να δίνεται στον αντίπαλο μεγαλύτερη αξία από αυτή που έχει.
Δεκάδες Κοζάκοι που είναι γνωστό ότι στηρίζουν τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, επιτέθηκαν σήμερα και ξυλοκόπησαν άγρια τον ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι και πέντε μέλη του ιδρύματος που έχει συστήσει κατά της διαφθοράς, στο αεροδρόμιο της πόλης Ανάπα της νότιας Ρωσίας, με την αστυνομία να μην κάνει κάτι σοβαρό για να τους προστατεύσει.
Είναι πραγματικά απορίας άξιον για ποιον λόγο γίνονται αυτά, ποια είναι η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, αφού μόνο ζημιά στην εικόνα ενός ηγέτη σαν τον Πούτιν, ο οποίος απολαμβάνει της υποστήριξης μεγάλου τμήματος της ρωσικής κοινωνίας. Προφανώς στόχος είναι η αποστολή μηνύματος σε οποιονδήποτε σκέφτεται να εναντιωθεί.
Ας μην επιχειρήσουν πάλι να πουν ότι το «δεν έχει καμία σχέση», καθώς η σχέση του Κρεμλίνου με τους Κοζάκους δεν είναι καινούργια, ούτε πρόκειται για το πρώτοι περιστατικό… σκανδαλιστικής ευθυγράμμισης των δυο πλευρών.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.rferl.org/content/russia-navalny-group-attacked-cossacks-black-sea/27740404.html
http://www.defence-point.gr/news/?p=152328


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: