Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΔ: «Συστηματική, ωμή και κυνική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση»

«Στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών είναι βαριά έκθετοι και εκτεθειμένοι»

Για συστηματική, ωμή και κυνική παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας στην κυβέρνηση και το Νίκο Παππά. Νωρίτερα, κυβερνητικοί κύκλοι δήλωναν ότι το ΣτΕ θα πρέπει να αφεθεί να αποφασίσει ανεπηρέαστο για τις τηλεοπτικές άδειες».

«Το Μέγαρο Μαξίμου καταφεύγει, για ακόμη μια φορά, στη γνωστή σκοτεινή προπαγάνδα του. Παραποιεί, διαστρεβλώνει, συκοφαντεί. Όλοι θυμούνται πολύ καλά ποιος παρεμβαίνει συστηματικά, ωμά και κυνικά στο έργο της Δικαιοσύνης» αναφέρει, και προσθέτει:

«Είναι η Κυβέρνηση. Είναι ο κ. Τσίπρας που, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο Νόμος Παππά από το ΣτΕ, είπε κατά λέξη: “Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα”.»

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο,
«στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών είναι βαριά έκθετοι και εκτεθειμένοι. Είναι κατηγορούμενοι. Βρίσκονται σε τραγικό αδιέξοδο.Και γι’ αυτό είναι πανικόβλητοι».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ είχε αναφέρει νωρίτερα ότι μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τις καταγγελίες του συνηγόρου του Alpha, η υπόθεση «’’τηλεοπτικές άδειες" έγινε από σκοτεινή, σκοτεινότερη».

«Η αδιανόητη αυτή δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ, επιχειρεί ευθέως να αμφισβητήσει την ικανότητα της Δικαιοσύνης και μάλιστα ενός ανώτατου Δικαστηρίου, όπως το ΣτΕ, να απονείμει δικαιοσύνη, στοχοποιώντας μια δικαστική λειτουργία και μια συγκεκριμένη διαδικασία ως ‘‘σκοτεινή’’» απάντησε το Μαξίμου.

Πηγή: skai.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: