Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Βρώμικος πόλεμος κατά Στουρνάρα από τη χούντα της Αριστεράς


Η πολιτική αλητεία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της κυβέρνησης και το μοναδικό μέσο επιβίωσής της. Με ενορχηστρωτή του Νίκο Παππά και ορισμένα στελέχη που καίγονται για να μη βγουν σημεία και τέρατα από το σκάνδαλο της τράπεζας των μηχανικών, δηλαδή της Αττικής, αποφάσισαν να ανοίξουν πόλεμο με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι οικονομικοί εισαγγελείς εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα και φέρεται να κατάσχεσαν έγγραφα. Πρόκειται για την υπόθεση με τη διαφημιστική δαπάνη του ΚΕΕΛΠΝΟ που φέρεται να πήρε η εταιρεία της κ. Στουρνάρα, μια υπόθεση η οποία έχει λήξει και μόνο τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ με πρώτο το «μαύρο κουτί» του φασισμού συνεχίζουν να αναπαράγουν.
Μάλιστα, το συγκλονιστικό είναι ότι οι εν λόγω κύριοι που εμφανίστηκαν στην εταιρεία αρνούνταν να δείξουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα και φυσικά και οι υπεύθυνοι της εταιρείας αρνήθηκαν να δείξουν οποιαδήποτε χαρτιά.
Αν σας θυμίζει κάτι αυτή η προκλητική έφοδος, ας ανατρέξετε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, τότε που λέγανε ότι αν δεν χτυπάει την πόρτα ο γαλατάς τότε έρχονται να σε συλλάβουν.
Εν πάση περιπτώσει, η υπόθεση της συζύγου του κ. Στουρνάρα ανακινείται (εντελώς τυχαία) μια
ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση ειδοποιήθηκε ότι «κόβονται» οι επιλογές της για την ηγεσία της τράπεζας Αττικής. Δηλαδή ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, γνωστός ως «περατζάδας» αφού πάει με όποιον είναι στην εξουσία και ο Γ. Σαπουντζόγλου, πρώην Πασόκος που μπήκε κι αυτός στην σοσιαλιστική αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι δύο αυτοί είχαν προταθεί για διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος στην τράπεζα σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί η κυβέρνηση την Αττικής και αφενός να μη βγουν τα σκάνδαλα που υπάρχουν (με συμμετοχή και υπουργών) και αφετέρου να κάνει παιχνίδι με τα λεφτά της Αττικής, όπως λέγεται ότι έκανε στην περίπτωση του Καλογρίτσα.
Όμως, ο Στουρνάρας δεν «τσίμπησε» με τα ρουσφέτια του Παππά, του Σπίρτζη, του Δραγασάκη και του Τσακαλώτου και τους έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες. Η αντίδραση της κυβέρνησης, που ξέρει καλά πώς να παίζει με όρους χούντας, ήταν να στείλουν εισαγγελείς και να δημιουργήσουν είδηση στα sites και εντυπώσεις στον κόσμο. Μήπως, όμως, θα έπρεπε να πάνε εισαγγελείς και στην εταιρεία του κ. Τσίπρα για το πώς την αγόρασε ο Καλογρίτσας; Μήπως να πάνε στην εταιρεία του Φλαμπουράρη που την μεταβίβασε με μια... χαρτοπετσέτα; Ή μήπως να μας απαντήσει κάποιος για τη θητεία του κ. Σπίρτζη στο ΤΕΕ... αλλά αυτά θα φανούν στην πορεία;
Η ουσία είναι ότι ο κ. Στουρνάρας λειτούργησε θεσμικά και έκοψε τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα γιατί δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές του νόμου. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, κι αν το έκανε θα του έβαζε χέρι ο SSM που ελέγχει το τραπεζικό σύστημα.
Το καθεστώς Τσίπρα έχει μάθει να μην του λένε όχι και όταν βρίσκεται κάποιος «τρελός» να τον εκδικούνται. Το έκαναν και με τον Ντογιάκο που τον καρατόμησαν σε μια νύχτα. Πάνε να το κάνουν και με τον Στουρνάρα γιατί δεν είναι δικός τους. Όμως η πολιτική αλητεία τους κάνει να στοχοποιούν τη σύζυγό του. Άνοιξαν πόλεμο και τώρα θα υποστούν τις συνέπειες. Είναι η ώρα και ο κ. Στουρνάρας να αφήσει τις αβροφροσύνες και την τακτική της «ανακωχής» και να τους τσακίσει. Η χούντα της αριστεράς δεν καταλαβαίνει τίποτε, είναι killer οι άνθρωποι και δεν ορρωδούν προ ουδενός. Θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με τα ίδια όπλα.
Ο πόλεμος με τον Στουρνάρα θα είναι ευρύτερος, θα βγουν πολλά στη φόρα και δεν θα έχουν που να κρυφτούν ορισμένα λαμόγια.

antinews.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: