Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας επέλεξε Πολύδωρα για να μπλοκάρει τη ΝΔ

«Aπό την ώρα που ο κ. Πολύδωρας καταψήφισε τον Σταύρο Δήμα δεν είναι οργανικό μέλος της παράταξης...»

Ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τον Βύρωνα Πολύδωρα ως υποψήφιο για την προεδρία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης απλώς για να ρίξει την ευθύνη στη Νέα Δημοκρατία για την κατάσταση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης επαναβεβαίωσε την απόφαση της ΝΔ να καταψηφίσει τον κ. Πολύδωρα, σημειώνοντας ότι στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα «δεν θα υπάρχει Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο».

Τόνισε πως ότι ο Βύρων Πολύδωρας, άλλοτε υπουργός της ΝΔ, δεν έπρεπε να ποτέ να δεχτεί αυτή την πρόταση για να είναι επικεφαλής του ΕΣΡ. «Θα έπρεπε να μιλήσει με το πρώην κόμμα του για να δει ποια είναι η άποψή του», προσέθεσε.

Ανέφερε ακόμη ότι η επιλογή αυτή δεν έχει την συναίνεση ούτε καν του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι τουλάχιστον τρεις βουλευτές είναι αντίθετοι σε αυτή την επιλογή.



«Ο κύκλος του Πολύδωρα έκλεισε», ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως είναι κρίμα μια τέτοια πολιτική σταδιοδρομία να καταστρέφεται με αυτόν τον τρόπο.
Υποστήριξε παράλληλα ότι από την ώρα που ο κ. Πολύδωρας καταψήφισε τον Σταύρο Δήμα δεν είναι οργανικό μέλος της παράταξης.
liberal.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: