Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διερεύνησης ποινικών ευθυνών Ν. Παππά από ΝΔ

Ανοικτό το ενδεχόμενο, όταν η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά άφησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης. Συγκεκριμένα σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Βορίδης απάντησε: «Αυτά όλα θα εξεταστούν τη χρονική στιγμή που πρέπει, αλλά προφανώς όταν ελέγχονται ποινικά οι υπό τον Νίκο Παππά και ο κ. Παππάς έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις τους, ξαναλέω ότι θα έρθει η στιγμή που αυτά θα κριθούν και θα αξιολογηθούν»!
Επίσης, ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι από την σημερινή ακρόαση του υπουργού Επικρατείας αποδείχτηκε ότι ο κ. Παππάς είναι το πρόσωπο που συμβολίζει τη διαπλοκή της κυβέρνησης Τσίπρα Καμμένου, «μιας παραπαίουσας κυβέρνησης που επιμένει και θεσμοθετεί τη διαπλοκή σε όλα της τα επίπεδα λίγο πριν το τέλος της».
«Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την διαβλητή επιτροπή. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που έστελνε απεσταλμένους σε καναλάρχες για να ελέγξει τα ΜΜΕ. Με ψέμματα και υπεκφυγές προσπάθησε να κρύψει τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του… Οι μάσκες έχουν πέσει», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: