Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Γεωργιάδης: Αστεία δικαιολογία Παππά για Βενεζουέλα - Άτακτη υποχώρηση για ΕΣΡ-ΒΙΝΤΕΟ

«Αστεία δικαιολογία» χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά ότι ταξίδεψε με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο αγοράς αγροτικών προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ της λατινοαμερικανικής χώρας.

«Ο κ,. Παππάς οφείλει να μάς πει τι έκανε στη Βενεζουέλα με έναν δικηγόρο που εξειδικεύεται στις οφσορ, δεν είναι ουδέτερη στη στάση της στην Ευρώπη η Βενεζουέλα, στην Ισπανία έχουν υπάρξει ποινικές διώξεις για τους Podemos επειδή πήραν τα 8 εκατ. δολάρια (…) Είναι προφανώς ότι είχε καλλιεργήσει σχέσεις με το καθεστώς εκεί, μην κοιτάτε που τώρα κάνουν ότι δεν το ξέρουν» τόνισε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100.3 01/11/2016

«Η χθεσινή δικαιολογία Παππά ότι πήγε στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας για να κανονίσουν ανταλλαγή αγροτικών προϊόντων με τον Τσάβες και τον Μαδούρο για την επερχόμενη μάλιστα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο αστεία δικαιολογία… Τον ‘’έδωσε’’ στεγνά ο Αρτεμίου» ανέφερε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο τουίτ του κύπριου δικηγόρου («σιγά μην πήγαμε στα σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας για να αγοράσουμε πιπεριές και φασόλια»).

«Άτακτη υποχώρηση»

Αναφερόμενος στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής τη Δευτέρα, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης για το ΕΣΡ, με απόσυρση των άρθρων 2 και 2Α δηλαδή των αρμοδιοτήτων Παππά για αδειοδότηση και την απόσυρση υποψηφιότητας Πολύδωρα.

Ξεκαθάρισε ωστόσο «εμείς δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ πρώτα θα ψηφίσουν ό,τι πρέπει να ψηφίσουν και ότι υποσχέθηκε ο κ. Βούτσης – τον οποίο εμπιστευόμαστε, αλλά δεν εμπιστευόμαστε τον κ. Παππά - και μετά η ΝΔ θα προτείνει ονόματα για το ΕΣΡ… Η ΝΔ θέλει συγκρότηση ΕΣΡ».

Σχολιάζοντας εξάλλου τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη στον ΣΚΑΪ περί τανκς («ο . Μητσοτάκης κάνει λόγο για υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών… Είδατε πουθενά τανκς;» απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί σειρά ετών έλεγε καθημερινά για «χούντα Σαμαρά», και ότι ο κ. Τσίπρας είχε πει ότι ορισμένοι δεν θα μπορούν να βγαίνουν ούτε στις παρελάσεις και μετά άρχισαν οι προβοκάτσιες.

«Ήταν αριστούργημα η στρατιωτική παρέλαση του Καμμένου στη Θεσσαλονίκη. Μπράβο του παρότι έχουμε κακές σχέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν υπέρ της κατάργησης των παρελάσεων και ήρθε για να δούμε μια στρατιωτική παρέλαση της προκοπής» δήλωσε εξάλλου ειρωνικά ο κ. Γεωργιάδης.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: