Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Άδωνις Γεωργιάδης : Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο για τις εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών

«Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω: Θα πληρώνετε λιγότερους φόρους με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για τη διάκρισή του στη δημοσκόπηση της Καπα Research, την πρόθεση της ΝΔ για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου για τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών και την κατάπτυστη επιστολή Τσακαλώτου, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Καλημέρα" με τον Γιώργο Αυτιά (31/12/2016)
Για την κατάργηση του νόμου για τις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών δεσμεύτηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Αυτό που δεν πρόκειται με τίποτα να δεχθεί η ΝΔ είναι να ισχύσει ο νόμος Κατρούγκαλου στο σκέλος που αφορά στις ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών. Η ΝΔ θα καταργήσει αυτό το σκέλος του νόμου. Είναι η καταστροφή της ελεύθερης εργασίας. Είναι δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο νόμος αυτός τιμωρεί την εργασία, αυτόν που παράγει. Από 1/1/2017 όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, δυστυχώς όσοι εργαζόμαστε στην ελεύθερη αγορά θα έχουμε το μεγαλύτερο βάρος που αντιμετωπίσαμε στη ζωή μας λόγω του νόμου του κ. Κατρούγκαλου και του κ. Τσίπρα, οι οποίοι τιμωρούν τον άνθρωπο που εργάζεται. Αυτές οι εισφορές δεν είναι βιώσιμες» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι Έλληνες θα πληρώνουν λιγότερους φόρους.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε επίσης για μείωση του ΕΝΦΙΑ και του φόρου που πληρώνουν οι επιχειρήσεις.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε και την επιστολή Τσακαλώτου προς τους δανειστές. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα επέτρεπε ποτέ στον υπουργό των Οικονομικών του να στείλει μια τέτοια κατάπτυστη επιστολή. Όπως δεν είχε στείλει ποτέ τέτοια επιστολή και ο Αντώνης Σαμαράς. Και είχαν το θράσος να μας κατηγορούν αυτοί οι προσκυνημένοι για γερμανοτσολιάδες».
real.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: