Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Γεωργιάδης: Χαμένα δύο χρόνια για την Ελλάδα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

"Τα δυο χρόνια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι δυο χαμένα χρόνια για την Ελλάδα".

Τα παραπάνω τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM", ενώ για τον ένα χρόνο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. είπε ότι "είναι ένας χρόνος ελπίδας".

"Είναι δύο χαμένα χρόνια για την Ελλάδα. Η Ελλάδα πήγε πολύ πίσω. Αν δεν είχε συμβεί αυτό θα ήμασταν στις αγορές από τον Μάρτιο του 2015, δεν θα είχαμε σήμερα την τρόικα, δεν θα μιλάγαμε για τη δεύτερη αξιολόγηση, θα είχαμε απολαύσει δύο χρόνια πολύ μεγάλης ανάπτυξης. Ολα αυτά τα χάσαμε γιατί ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος ήθελαν να παίρνουν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και να κάνουν βόλτες πάνω από τον Ατλαντικό", είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Αυτοί οι άνθρωποι, όπως ο Καμμένος, ο Τσακαλώτος, ο Κατρούγκαλος, ο Τσίπρας, οι οποίοι τρέλαναν τον ελληνικό λαό, ότι δήθεν υπήρχαν από αλλού λεφτά, που αυτοί θα τα έβρισκαν πάρα πολύ εύκολα και εμείς οι κακοί δεν τα βρίσκαμε. Δεν είναι απλώς ότι το έκαναν ψέματα για να πάρουν την εξουσία, είναι ότι με τη στάση τους εμπόδισαν την Ελλάδα να βγει από το Μνημόνιο. Αυτοί είναι οι πραγματικοί καταστροφείς της χώρας", πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την εκτίμηση πως "αυξήθηκε η πιθανότητα προσφυγής στις κάλπες, αν και εγώ πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα για να μείνει στην καρέκλα" και επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, λέγοντας: "Ο ESM ανακοίνωσε ότι ξεπάγωσαν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος μετά τη δήλωση αφοσίωσης του κ. Τσακαλώτου στο Μνημόνιο. Το παίζει και αρχηγός των '53', τρομάρα του! Κι αυτό η κυβέρνηση το παρουσιάζει ως επιτυχία, το ότι ξεφτέλισε τη χώρα! Είναι άλλη μια σελίδα ντροπής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία. Δήλωση αφοσίωσης, και έχουν τα μούτρα και μιλάνε οι δήθεν αντιμνημονιακοί!".

Σε ό,τι αφορά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ., ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: "Είναι ένας χρόνος ελπίδας ο ένας χρόνος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος. Αν σας έλεγα πριν ένα χρόνο, η Ν.Δ., που είχε χάσει με 7 μονάδες στις εκλογές, θα προηγείτο από 10 έως 20 μονάδες στις δημοσκοπήσεις, θα με λέγατε τρελό. Και όμως αυτό το έχει πετύχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μπράβο του. Η Ν.Δ. αποτελεί σήμερα την μοναδική ελπίδα πολιτικής αλλαγής στον τόπο και αυτό πρέπει να το πιστώσουμε και να το αναγνωρίσουμε όλοι στον Κυριάκο Μητσοτάκη".

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: