Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Ράμφος: Πρέπει να αλλάξουμε εμείς, για να βγούμε από την κρίση

«Σήμερα στην Ελλάδα ο φόρος σημαίνει φθόνος, δηλ. επιβάλλω φόρο σε εκείνον που θεωρώ αντίπαλο μου.» ήταν μεταξύ των σημαντικότερων μηνυμάτων του Στ. Ράμφου, σε εκδήλωση του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και των εκδόσεων ΑΡΜΟΣ.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Στέλιου Ράμφου με τίτλο «Δεν βρίσκεις φως? Να το φτιάξεις», που διοργάνωσαν το Σάββατο 21 Ιανουαρίου η Ομάδα Think Tank SEVE του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και οι εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου του συγγραφέα «Πολιτική από στόμα σε στόμα».

Περισσότερα από 750 άτομα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Στέλιο Ράμφο γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του ΟΛΥΜΠΙΟΝ και τους εξώστες του, ενώ μετά το τέλος της διάλεξης το κοινό είχε τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις απευθείας στον ομιλητή, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΕΒΕ.

Η εισαγωγική ομιλία έγινε από τον ιδρυτή του Τhink Τank SEVE τ. Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Δημήτρη Λακασά.

«Πρέπει να αλλάξουμε εμείς, για να βγούμε από την κρίση» , «Σήμερα στην Ελλάδα ο φόρος σημαίνει φθόνος, δηλ. επιβάλλω φόρο σε εκείνον που θεωρώ αντίπαλο μου.» ήταν μεταξύ των σημαντικότερων μηνυμάτων του κ. Ράμφου, ο οποίος ανέλυσε έννοιες όπως λαϊκισμός, συναίσθημα και πολιτική.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ Δρ Κυριάκος Λουφάκης, ενώ παρέμβαση έκανε ο Πρόεδρος της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ κ. Κωνσταντίνος Γεροντής.

Με την «Πολιτική από στόμα σε στόμα» ο Στέλιος Ράμφος αποτυπώνει με τρόπο σύντομο έως αποφθεγματικό τις προσωπικές αντιδράσεις του στην σειρά των γεγονότων που καλύπτουν την περίοδο 2014 – 2016.

Χορηγός εκδήλωσης: Olympia Electronics AE, Χορηγός Επικοινωνίας: www.ka-business.gr. Την εκδήλωση υποστήριξε o Πολιτιστικός Οργανισμός ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
euro2day.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: