Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

13 χρήσιμα διδάγματα από την απάτη και την ανηθικότητα του «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΣΜΟΥ»

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o
Όλοι θυμόμαστε πώς ανδρώθηκαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Τους έθρεψε και τους εξέθρεψε η αντιμνημονιακή ρητορική και «τα 40 χρόνια που κυβερνούσαν οι άλλοι». Κλείνοντας δύο χρόνια «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΙΣΜΟΥ» ή «ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΜΟΥ» βγαίνουν κάποια χρήσιμα διδάγματα που καλό θα είναι να έχουμε κατά νου την επόμενη φορά που θα προσέλθουμε στην κάλπη:
1. Ο Πάνος Καμμένος και η ομάδα του ανήκε σε αυτούς που… «είδαμε και τους άλλους 40 χρόνια».
2. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίχθηκε στα στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ που έβαλαν την υπογραφή τους και επικρότησαν τις πρακτικές του δημοσιονομικού εκτροχιασμού και της αισθητικής χυδαιότητας. Αυτούς έχει στους κόλπους του και αυτούς ακολούθησε το 80% των ψηφοφόρων του παλαιού και κραταιού ΠΑΣΟΚ.
3. «Οι άλλοι που κυβερνούσαν 40 χρόνια» λίγες φορές…
διανοήθηκαν να χαλάσουν την ησυχία του ελληνικού λαού αλλά χωρίς επιτυχία, προσφέροντας ανακούφιση στους πολίτες και τρόμο στους έχοντες λογική και ορθολογική κρίση προβλέποντας τα δεινά που θα έλθουν. Η μία περίοδος ήταν την τριετία 1990-93 και η άλλη την περίοδο 2000-2003 κυρίως λόγω της απόπειρας αντιμετώπισης του ακανθώδους προβλήματος του χρέους που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά τα ελλείμματα και τα χρέη του ασφαλιστικού συστήματος (νομοσχέδιο Γιαννίτση που έμεινε στα χαρτιά…), αλλά και το τεράστιο κόστος διατήρησης ενός σπάταλου κράτους. Τα καλά οικονομικά της τσέπης του κάθε Έλληνα ήταν κακό… μαντάτο για τα οικονομικά του Κράτους και όταν αργότερα χάθηκε η… μπάλα, τότε ήρθε και η χρεοκοπία.
4. Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του λαϊκισμού και του τυχοδιωκτισμού τροφοδότησε τις πλέον παρασιτικές νοοτροπίες της εύκολης κονόμας, του «δεν πληρώνω», «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» κ.ά. Τώρα είναι αυτός που προχωρά σε κατασχετήρια για πάσης φύσεως οφειλές και έχει υπογράψει την κατάσχεση ακινήτων. Επιπλέον, στο Προσφυγικό και όχι μόνο πέφτουν τρελές κονόμες. Κάποια στιγμή, όταν θα έλθουν στο προσκήνιο τα πλήρη στοιχεία θα τα ξαναπούμε…
5. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε… αναλύσει με τα δικά του ελληνικά και με τον δικό του πολιτικά ανήθικο λόγο τα προτάγματα της διαγραφής χρέους, της διαγραφής χρεών προς τις τράπεζες και το Δημόσιο. Το πακέτο των ψεύτικων υποσχέσεων του ανερχόταν σε κάμποσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ. Δεν είπε μόνο ψέματα, αλλά άνοιξε την όρεξη σε απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου να υπόσχονται στον ελληνικό λαό αποπληρωμή χρεών με ένα… εξώδικο και με υποσχετική την πώληση του know how της διαστημικής τεχνολογίας στους Αμερικανούς που μαζί με κάτι… ομολογάκια θα μας έφερναν 3 τρισ. ευρώ στο… νερό! Βεβαίως, μπροστά στους νεοεμφανιζόμενους απατεώνες ο… απατεώνας Τσίπρας μοιάζει με… αρχιτσιγκούναρο!
6. Ο έτερος της συμμαχίας Πάνος Καμμένος είχε εμφανιστεί με μπλουζάκια που είχαν ως σύνθημα «Greece not for sale» (2012-2013) και είχε κηρύξει τον ανένδοτο προς τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, ενώ ούτε… νεκρός δεν θα ψήφιζε μνημόνιο. Ιδίως δε στα… τέσσερα! Εκπαίδευσε τον προβληματικό εγκέφαλο πολλών Ελλήνων με την έννοια της πώλησης… υδατανθράκων, από τους οποίους θα βγάζαμε τουλάχιστον 1 τρισ. ευρώ. Ούτε λίγο ούτε πολύ ουκ ολίγοι ηλίθιοι πίστεψαν ότι με τον Πάνο θα άνοιγαν τη βρύση και θα… λούζονταν με πετρέλαιο ή θα έκαναν πάρτι ανάβοντας φωτιές με ανοικτές τις στρόφιγγες του αερίου. Να είστε σίγουροι ότι θα τον πίστευαν πολλοί και θα έκαναν το… απονενοημένο!
7. Το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου διαλύει τα απομεινάρια του παραγωγικού ιστού της χώρας δια της σχιζοφρενικής υπερφορολόγησης και προσπαθούν να βολέψουν στο Δημόσιο όσο γίνεται περισσότερους «αγανακτισμένους» του 2011 ή τρολάκηδες του Διαδικτύου. Γι αυτό και έχουμε ησυχία στους δρόμους, ενώ η όποια… socialmediaκή αναστάτωση στηρίζεται καθαρά σε ανθρωπάρια που δεν έχουν… ονοματεπώνυμο, αξίες και φιλότιμο.
8. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο υποκινητής των καταλήψεων ή ακόμη και της διακοπής των παρελάσεων κατά τα πρώτα χρόνια του Μνημονίου. Απόδειξη ότι η λέξη κατάληψη που τόσο ευχάριστη είναι για τον Αλέξη Τσίπρα είναι σχεδόν άγνωστη στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Όποιος όμως διαμαρτύρεται στις μέρες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι καθοδηγούμενος ή σε πολλές περιπτώσεις τον ρόλο αναλαμβάνει η… αποκρουστική (κατά την αριστερή ρητορική) αστυνομία! Κλειστό το Μαξίμου, ξύλο και δακρυγόνα στους συνταξιούχους (οικολογικά και με άρωμα λεβάντας και φασκόμηλου βεβαίως, βεβαίως…).
9. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εισήγηγαν νέα δεδομένα και στην άσκηση της διακυβέρνησης της χώρας «αξιοποιώντας» αμόρφωτους, απάτριδες, άχρηστους, ανήθικους, αναξιόπιστους, ανυπόληπτους, αντιαισθητικούς τύπους, χαβαλέδες και πάσης φύσεως κατσαπλιάδες με μοναδικά πιστοποιητικά πολιτικού ISO.
10. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ (απ)έδειξαν στον ελληνικό λαό τι σημαίνει απάτη, ψέμα, αγυρτεία, θράσος, αγένεια, αναίδεια, ψευτομαγκιά, λαμογιά, ξετσιπωσιά.
11. Τσίπρας και Καμμένος πέτυχαν μέσα σε χρόνο ρεκόρ να καταστήσουν 2.439.435 ψηφοφόρους (Ιανουάριος 2015) και 2.126.327 αντίστοιχα (Σεπτέμβριος του ιδίου έτους) περίγελος της κοινωνίας. Τους έκαναν πλέον να ντρέπονται και να μην μπορούν να ψελλίσουν πλέον ούτε το κλασικό «είδαμε και τους άλλους 40 χρόνια». Εν τη ευρεία έννοια παρέσυραν 3.469.781 ανόητους που πίστεψαν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 ότι θα διαλύσουμε την Ευρωζώνη, θα μας χαριστούν τα χρέη και θα ζήσουμε τον δικό μας παράδεισο, χωρίς να ανοίξει… μύτη. Άνθρωποι χωρίς στοιχειώδη λογική παρασύρθηκαν από τους ιστορικά μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που έχουν περάσει μεταπολεμικά από τη χώρα.
12. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας απομυθοποιούνται πλέον μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού, στον οποίο φόρτωσαν ένα πρόσθετο βάρος πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ με… περήφανο και πάνω απ΄ όλα… αξιοπρεπή τρόπο. Λειτούργησαν με τη νοοτροπία που οι περισσότεροι Έλληνες λειτουργούν. Ως κοινά λαμόγια κονομάνε από τις βουλευτικές και υπουργικές αποζημιώσεις τους, κλείνουν δουλίτσες ειδικά με το Προσφυγικό, μπορούν να ταξιδεύουν με κρατικά αυτοκίνητα, να χρεώνουν τα κινητά των παρατρεχάμενων τους στον ελληνικό λαό. «Είδαμε και τους άλλους» θα πει κάποιος. Είχαμε δει και κάποιους κατά το παρελθόν, αλλά τέτοιους πολιτικούς αγύρτες πρώτη φορά βλέπουμε. Ανάμεσά μας κυκλοφορούν πάμπολλοι Τσίπρες και Καμμένοι…
13. Τσίπρας και Καμμένος εισήγαγαν την καθολική ανηθικότητα στον δημόσιο βίο της χώρας. Διορίζουν κολλητούς και γκόμενες, προσλαμβάνουν ή συνεργάζονται με αμόρφωτους, «αξιοποιούν» προβληματικούς τύπους που το μόνο το οποίο ήξεραν ήταν οι καταλήψεις και οι πορείες. Και καλά τα παραπάνω, ας πούμε τα έκαναν και οι… άλλοι. Η μεγαλύτερη ανηθικότητα που μπορεί να εξελιχθεί σε καίρια βλάβη για τη χώρα είναι η υπερψήφιση της απλής αναλογικής. Απέδειξαν ότι μπροστά στην… ευρυθμία του πολιτικού τους χαμαιτυπείου θυσιάζουν τη σταθερότητα της χώρας και τη διολίσθησή της σε καταστάσεις άγριας περιπέτειας και υψηλότατου ρίσκου με εξόχως εθνικές διαστάσεις. Αν ήμαστε Ελβετία, προφανώς δεν θα υπήρχε κανένα θέμα εφαρμογής της απλής αναλογικής. Δυστυχώς όμως είματε στη χρεοκοπημένη Ελλάδα και έχουμε στο τιμόνι της χώρας Τσιπροκαμμένους! Αυτό που πάνω απ΄ όλο εισάγουν σε όσους δεν τους αρέσουν ή ό,τι δεν τους αρέσει είναι το μότο «ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕ ΑΠΟ ΔΩ» ή «ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΩ» που το είδαμε να ξετυλίγεται πρόσφατα ως κλαυσίγελως από στέλεχος της κυβέρνησης στη Σάμο.
Για το ανθολόγιο, ή, αν θέλετε, το… 13άρι της πολιτικής τους αλητείας, η χώρα θα τους ευγνωμονεί εφόσον κλείσουν την αξιολόγηση πίνοντας το πικρό ποτήρι όλων των μέτρων και συνάμα αυτοτιμωρούμενοι για την πολιτική τους αναίδεια και παλιανθρωπιά. Η ευγνωμοσύνη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη εφόσον συνειδητοποιήσουν ότι ο ήρεμος πολιτικός τους θάνατος αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή…
Σ.Σ.: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ… ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ Ή ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΙΔΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΛΙΕΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE (Ή, ΠΟΛΑΚΙΣΤΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΓΙΟΥ ΤΟΥΜΠΕ…).
paratiritirio


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Δεν υπάρχουν σχόλια: