Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας σκηνοθετεί άλλη μια κυβίστηση

Απάντηση στην ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει η Νέα Δημοκρατία με σχετική ανακοίνωση. Η Πειραιώς κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι σκηνοθετεί άλλη μία κυβίστηση, την ώρα που στοχοποιεί τους "κακούς δανειστές" και την αντιπολίτευση για να δώσει ένα άλλοθι στους βουλευτές του να περάσουν τα νέα μέτρα.
Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφορικά με το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο, καλεί τον πρωθυπουργό να μην ανησυχεί, καθώς ο αρχηγός της ΝΔ στο εξωτερικό φορά "πάντα τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας, χωρίς ροζ αποχρώσεις", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

"Ο κ. Τσίπρας έχει ένα μοναδικό ταλέντο να αντιπολιτεύεται τον εαυτό του.

Παραδέχεται ότι θα υπογράψει τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ο ίδιος προκάλεσε με την ανικανότητα και την αποτυχία του.

Ταυτόχρονα επιτίθεται στους "κακούς δανειστές" και στην Αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να τα ψηφίσουν.

Την ίδια στιγμή, η πραγματική οικονομία βουλιάζει στην αβεβαιότητα και τα σενάρια του Grexit επανέρχονται.

Και όλα αυτά, για να σκηνοθετήσει ο κ. Τσίπρας άλλη μια κυβίστηση... μετά τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση για την οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη.

Όσο για το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Και αυτή είναι γαλανόλευκη, χωρίς ροζ αποχρώσεις".





Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: