Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Η ξεφτίλα της Digea, δίχως τσίπα ρίχνουν μαύρο στο MEGA…

Ρε τι κάνουν εκεί στη DIGEA για να μην υλοποιήσει τις απειλές της η κυβέρνηση… μια κυβέρνηση που ξέχασε ότι απειλούσε την εταιρία ότι είχε πάρει την άδεια έναντι πινακίου φακής, αλλά τώρα που η εταιρία υποτάχθηκε, το μαξίμου φαίνεται ότι τα ξέχασε όλα και αυτοί έγινα φερέφωνά της. Λίγο αξιοπρέπεια δεν βλάπτει ρε μάγκες. Εκτός αν ισχύει κάτι άλλο…
Επειδή το MEGA καθυστέρησε μία μόλις ημέρα για να εξοφλήσει μία δόση στον διακανονισμό της οφειλής που είχε κάνει, οι «μάγκες» της DIGEA που δε σηκώνουν… μύγα στο σπαθί τους, ανακοίνωσαν ότι θα υποβαθμίσουν το σήμα του σταθμού.
Και αυτό το κάνουν σε μια στιγμή που η κινητικότητα για την επαναλειτουργία του MEGA είναι πολύ ισχυρή. Άρα κάποιοι δε γουστάρουν να λειτουργήσει το MEGA διότι τους χαλάει τη σούπα… αν αυτοί είναι στο Μέγαρο Μαξίμου, να ξέρουν ότι είναι απλά ξεφτίλες και… αριστεροί άνθρωποι καταδικάζουν εκατοντάδες οικογένειες.
Αν αυτοί είναι σε κύκλους ανταγωνιστών, τότε η ξεφτίλα πάει στη DIGEA την ίδια που εξήντλησε την αυστηρότητά της και συμπεριφέρεται σα να μην έχει πάρει ένα ευρώ. Σας έχει ΟΛΟΥΣ σιχαθεί η ψυχή μας και αν έρθει κάποιος και σας στείλει στο διάβολο θα μας βρει στο πλάι του. Γελοίοι και ανάλγητοι άνθρωποι σε μια γελοία και χρεοκοπημένη πολλαπλώς χώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:http://mignatiou.com/2017/02/aparadektes-katastasis-i-digea-richni-mavro-sto-mega-skliri-anakinosi-ergazomenon/
defence-point.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: