Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Δικαστικό πραξικόπημα ετοιμάζει η κυβέρνηση

Δεν έχουν έλεος οι αριστεροί της κυβέρνησης και στήνουν σιγά – σιγά και... δημοκρατικά ένα κράτος απόλυτα ελεγχόμενο. Μετά από τις ξαφνικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, μετά από τον απόλυτο έλεγχο των Ανεξάρτητων Αρχών και βεβαίως έπειτα από την αποτυχημένη απόπειρα να ελέγξουν και τα μέσα ενημέρωσης, τώρα βάζουν στο στόχαστρο και τους δικαστές που δεν κάνουν αυτά που το Μαξίμου θέλει.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει το Αntinews, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να διώξουν ανώτατο δικαστικό που έχει γράψει δεκάδες καυτές υποθέσεις στο βιογραφικό του και θεωρείται από τους πλέον αδέκαστους. Πρόκειται για όνομα – βόμβα που αν τελικά πετύχει η κυβέρνηση να το διώξει θα έχει επιφέρει σοβαρό πλήγμα στη Δικαιοσύνη και την ανεξαρτησία της.
Φαίνεται ότι το εν λόγω δικαστικό στέλεχος (που έχουμε το όνομά του αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε) δεν υποκύπτει στις πιέσεις συγκεκριμένων υπουργών που έχουν σχέση με τη Δικαιοσύνη. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου ανοίγοντας διάφορα θέματα θέλοντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.
Συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη έχουν προσεγγίσει δικαστικούς και τους ζητούν να...
βάλουν πλάτη ώστε να ξεκινήσουν ποινικές διώξεις ή παραγγελίες για έρευνες ακόμη και για υποθέσεις που δεν έχουν να κρύψουν τίποτε.
Ο δικαστής που θέλουν να «φάνε» από το Μαξίμου τους αντιστάθηκε, γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Δέχεται, λοιπόν, πιέσεις για να απομακρυνθεί από τη θέση του και να μπει εκεί κάποιος βολικός στον ΣΥΡΙΖΑ και το παρεάκι του Μαξίμου.
Ο έλεγχος της Δικαιοσύνης είναι το τελευταίο όπλο του Τσίπρα αφού μπορεί με ένα σμπάρο να έχει δύο τρυγόνια. Και να ανοίξει υποθέσεις που θα «πουλήσει» επικοινωνιακά, όπως π.χ. το ΚΕΕΛΠΝΟ, αλλά και να θωρακιστεί ο ίδιος και η παρέα του από μελλοντικές διώξεις για τα οικονομικά εγκλήματα που έχει κάνει.
Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση, μέσω του Δ. Παπαγγελόπουλου, πρώην δικαστικού και παντοτινά Καραμανλικού, του Πρ. Παυλόπουλου, βεβαίως, αλλά και της προέδρου του Αρείου Πάγου, έχουν καλές προσβάσεις στο δικαστικό χώρο.
Έχουμε αποκαλύψει π.χ. πριν από μερικές εβδομάδες το μυστικό ραντεβού υπουργού με άτομα του περιβάλλοντος του καταδικασθέντος για την υπόθεση της Energa, κ. Βρυώνη ο οποίος δεν πήγε ποτέ φυλακή. Είναι ένα δείγμα του πώς μπορεί να παρέμβει στη Δικαιοσύνη η κυβέρνηση και να ελέγξει τις υποθέσεις που θέλει.
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να αναδείξει το θέμα των παρεμβάσεων και να προστατέψει τους αδιάφθορους δικαστές που έχουν γίνει στόχος για την ψευτοαριστερά.

antinews.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Δεν υπάρχουν σχόλια: