Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Τις μαγκιές του Πολάκη πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι

Ηχηρό ράπισμα δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρμόδιος υπουργός Παύλος Πολάκης από το Συμβούλιο τη Επικρατείας (ΣτΕ) το οποίο έκρινε άκυρες ως μη νόμιμες τις απολύσεις των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των κρατικών νοσοκομείων που έγιναν το 2015.
Όταν ένας πολιτικός συμπεριφέρεται με απόλυτη έλλειψη σεβασμού στους νόμους του κράτους και στα δικαιώματα των εργαζομένων αυτός πλέον είναι συνώνυμος με τον Πολάκη.
Και μπορεί ο Παύλος Πολάκης να έκανε το κέφι του πέρυσι και προκειμένου να διορίσει στα νοσοκομεία τους κολλητούς του να έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια κάθε νόμιμη και προβλεπόμενη διαδικασία, λειτουργώντας για άλλη μια φορά αυθαίρετα και παράνομα, όμως τις συνέπειες της πράξης του όπως επισημαίνει με ανάρτησή του στο Twitter ο πρώην υπουργός υγείας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης,θα τις πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, αφού το κόστος για κάθε μία από αυτές τις αυθαίρετες απολύσεις εκτιμάται πως θα αγγίξει ακόμη και τις 170.000€ ως αποζημίωση!
Θα έρθει όμως η μέρα και μάλιστα πολύ σύντομα που ο κ. Πολάκης δεν θα μπορεί πλέον να κρύβεται πίσω από την ασυλία που του εξασφαλίζουν οι σύντροφοι του στην κυβέρνηση και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όλες τις ανομίες του. Έχει κάνει τόσα πολλά, που σίγουρα μαζί με την υποτιθέμενη μαγκιά του έχει χάσει ήδη και τον ύπνο του.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: