Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Γεωργιάδης για τρομοδέματα: Προφανής στοχοποίηση της ΝΔ από τους Πυρήνες


Γεωργιάδης για τρομοδέματα: Προφανής στοχοποίηση της ΝΔ από τους Πυρήνες
«Αισθάνομαι φρίκη όταν σκέφτομαι ότι μια βόμβα μπήκε στο αεροπλάνο στο οποίο υπήρχαν επιβάτες» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο Αδωνις Γεωργιάδης. 
Όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, δήλωσε πως «εδώ ξαφνικά η χώρα μας παρουσιάζει την εικόνα του απόλυτου χάους. Αν οι άνθρωποι αυτοί έχουν στείλει 15 πακέτα και κάθε μέρα σκάει και από ένα τι θα πει η Ελλάδα ακριβώς σε όλους τους εταίρους της, σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλεί, σε όλους αυτούς που περιμένει να έρθουν ως τουρίστες στην Ελλάδα. Είναι πράγματι πάρα πάρα πολύ κακό αυτό που συμβαίνει και εύχομαι να μη έχει χάσει η κυβέρνηση τον έλεγχο». 
Οσον αφορά τα ονόματα του Βασίλη Κικίλια και το δικό του που αναφερόταν στα τρομοδέματα ο  αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε πως πρόκειται περί προφανούς πολιτικής στόχευσης της Νέας Δημοκρατίας, συνολικά. 
Παράλληλα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Αδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τους Πυρήνες της Φωτιάς «παλιόπαιδα τρομοκράτες». 
«Είναι μία συνολική στοχοποίηση της Νέας Δημοκρατίας. Οπότε όπως και να λέγονται αυτά τα παλιόπαιδα οι τρομοκράτες, Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, έχουν στοχοποιήσει συνολικά το κόμμα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. «Το ζήτημα είναι να βρούμε πώς έφυγαν τα πακέτα από την Ελλάδα. Κάποιοι ταξίδευαν σε ένα αεροπλάνο με βόμβες στις αποσκευές τους. Ας δούμε όμως πρώτα αν όντως έφυγαν τα πακέτα από την Ελλάδα».
Συνεχίζοντας ο κ. Γεωργιάδης «πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα δέματα ήθελαν να στοχοποιήσουν εμένα προσωπικά και τον Βασίλη Κικίλια». Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την «ανοχή που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ακροαριστερούς τρομοκράτες» λέγοντας πως «εάν οι τρομοκράτες ήταν ναζί και έστελναν τις προκηρύξεις τους στην εφημερίδα “Στόχο” θα είχε γίνει πόλεμος μέσα στη Βουλή και στη χώρα. Δεν είναι ο ανάλογος συναγερμός όσον αφορά την πλευρά της άκρας αριστεράς».
Τέλος ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε για την επίθεση που δέχτηκε το βιβλιοπωλείο του πως «έχουμε δεχτεί 19 εμπρηστικές επιθέσεις. Ωστόσο αυτή διαφέρει. Οι υπόλοιπες 18 ήταν απλές επιθέσεις από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Η χθεσινή ήταν μία τρομοκρατική επίθεση».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: