Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Έχουν τα γκαζάκια, έχεις όλους εμάς.

Του Αλέξανδρου Ράπτη
Ξεκίνησες με μόνα όπλα τις τεράστιες ιστορικές και εγκυκλοπαιδικές σου γνώσεις. Κατάφερες λόγω της ρητορικής σου δεινότητας να σε καλούν οι πάντες χωρίς να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη
Η Άκρα Αριστερά σε μίσησε και έκαψε την περιουσία σου κοντά είκοσι φορές, άλλα δεν πτοήθηκες, και συνέχισες να πολεμάς για τις ιδέες σου.
Στους δύσκολους καιρούς της μούρλας και του αντιμνημονίου πήγες κόντρα στο ρεύμα υπερασπιζόμενος την λογική.
Εργάστηκες ως Υπουργός για να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια σπάζοντας αυγά.
Προειδοποίησες για τη λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρώτος και όπως κανένας άλλος με αποτέλεσμα να μπεις στο στόχαστρο του αντιπάλου, άλλα και να χτυπηθείς από τους εσωκομματικούς «ωχαδερφιστές».
Απέδειξες, ότι η Πολιτική δεν είναι στρατός με επετηρίδα, αναρριχώμενος στην Αντιπροεδρία του μεγαλύτερου κόμματος της Ελλάδας.
Ξεμπροστιάζεις καθημερινά χωρίς ξύλινο λόγο τον θίασο που παριστάνει την Κυβέρνηση, ώστε να καταλαβαίνει κι ο πιο απλός πολίτης ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν βρίσκουν την Αχίλλειο πτέρνα σου με αποτέλεσμα να δέχεσαι λάσπη για την τιμή, την υπόληψη και την οικογένεια σου.
Έγινες ασπίδα για τον Αντώνη Σαμαρα, όταν δεν ήταν της μόδας και είσαι μπροστάρης για να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και να αλλάξετε την Ελλάδα. Αντιδράς όπως η Λερναία Ύδρα, μία σε χτυπάνε και δύο δυναμώνεις. Αυτό τους τσούζει. Να θυμάσαι πως εκείνοι έχουν τα γκαζάκια, ΕΣΥ όμως έχεις όλους εμάς.
Άδωνι σε ευχαριστούμε, που τραβάς όλα αυτά για ‘μας.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: