Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Oι γελοίοι του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν τον Αδ. Γεωργιάδη επειδή καλεί διεθνείς επενδυτές στην Ελλάδα!


Επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή... καλεί διεθνείς επενδυτές στην Ελλάδα!
Με αφορμή όσα ανέφερε χθες ο κ. Γεωργιάδης στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του «απαράδεκτες» και «προκλητικές», υποστηρίζοντας ότι «δυσφημούν τη χώρα».
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους διεθνείς επενδυτές "να αγοράσουν Ελλάδα τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές"! Τέτοιες αναφορές δεν εξευτελίζουν μόνο τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη».
«Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε να ασκηθεί επιθετική κερδοσκοπία στην Ελλάδα», έγραψε ο κ. Τζανακόπουλος στο Twitter, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον κ. Γεωργιάδη, καλώντας τον να σοβαρευτεί, ενώ τον χαρακτήρισε και τρολ του κοινωνικού δικτύου.
«Κύριε Γεωργιάδη σοβαρευτείτε. Είστε και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτός από troll στο twitter..», έγραψε.
Απαντώντας του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πόσταρε ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπου καλούσε για επενδύσεις στην Ελλάδα, σημειώνοντας: «Σας το αφιερώνω, είστε απαράδεκτοι».




Κόντρα για τον Άδωνι
Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης Ζαχαριάδη - Βορίδη βρέθηκαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη από το Λονδίνο όπου κάλεσε τους ξένους επενδυτές να αγοράσουν τώρα στην Ελλάδα που οι τιμές είναι χαμηλές.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1



--more-->

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: