Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Γεωργιάδης προς Κοντονή: Είναι λογικό ισοβίτης να παίρνει τηλέφωνο υπουργό;


Να απαντήσει ενώπιον της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης, αν είναι φυσιολογικό να μιλάει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με ισοβίτη στην φυλακή και τι έπραξε ο ίδιος ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση, κάλεσε τον Σταύρο Κοντονή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο κ. Γεωργιάδης απευθύνθηκε προς τον παριστάμενο υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντάς του αν το θεωρεί λογικό ένας υπουργός, μέλος της εκτελεστικής εξουσίας, να παίρνει τηλέφωνο μια εισαγγελέα, μέλος της δικαστικής εξουσίας, να την καθοδηγεί τι ώρα θα πάει και σε ποια φυλακή κι αν είναι φυσιολογικό ο ισοβίτης να παίρνει τηλέφωνο τον υπουργό για να συνεννοούνται ποια θα είναι η κατάθεσή του.

«Έχετε να μας υποδείξετε μια παρόμοια περίπτωση κατά το παρελθόν; Ή η αγάπη σας για την καρέκλα σάς κάνει να τα παραβλέπετε όλα ακόμη και αυτού του τύπου τις συμπεριφορές;» είπε προς τον κ. Κοντονή και συνέχισε: «Πώς τεκμηριώνεται η διάκριση των εξουσιών όταν ο υπουργός παρεμβαίνει σε εν εξελίξει δικαστική διαδικασία;».

Στο σημείο αυτό, ο κ. Γεωργιάδης εξήρε τη «διαφορετική συμπεριφορά» του κ. Κουρουμπλή που «πήρε απόσταση από αυτή την ιστορία» και εξέφρασε την ελπίδα να προχωρήσει στην έρευνα για τον λιμενικό υπάλληλο, ο οποίος -όπως ο ίδιος είπε- ήταν εκτός υπηρεσίας και ακούγεται να λέει: «Δεν με ενδιαφέρει η ουσία, με ενδιαφέρει να μη γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης».

«Εσείς, κ. Κοντονή, ενδιαφέρεστε τι γίνεται στη Δικαιοσύνη; Ο κ. Πολάκης έγραψε ότι υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα. Ερευνήσατε αν υπάρχει; Κι αν υπάρχει τι κάνετε; Αν δεν υπάρχει, τι κάνατε για να προστατεύσετε τη Δικαιοσύνη από τις ύβρεις του υπουργού; Και αν δεν κάνατε τίποτα από τα δύο τι είδους υπουργός είστε;», έθεσε επίσης το ερώτημα ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακόμη τον κάλεσε να απαντήσει αν έχει ελέγξει ότι η εισαγγελέας ήταν σε επαφή με τον κ. Καμμένο, πώς θα ελεγχθεί η πράξη της πειθαρχικά και τι ρόλο είχε ο λιμενικός υπάλληλος εκεί. Κατέληξε δε λέγοντας: «Για να δούμε ποιος είναι ο Κοντονής, ή είναι η καρέκλα πάνω από όλα».

athensvoice.gr


«Κόλαση» στη Βουλή: Ο Άδωνις κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Πολάκη

Μήνυση και αγωγή εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, προτίθεται να καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ο ίδιος προανήγγειλε, με αιχμή τη δικογραφία για τις προσλήψεις στο ΚΕΕΛΝΟΟ, που διαβιβάστηκε στην Βουλή και αφορά τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, εκτός από την κατάθεση του κ. Πολάκη εναντίον του, στη δικογραφία όλα τα υπηρεσιακά έγγραφα που περιέχονται για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ τον δικαιώνουν, καθώς δεν εμφανίζουν καμία εμπλοκή του.

«Αν έχετε καμία αμφιβολία να κάνετε προανακριτική. Και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι», τόνισε προς τον παριστάμενο υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, στον οποίο καταλόγισε ότι «για τον φάκελο που ήρθε για τον κ. Πολάκη και αφορά υπόθεση για την οποία έχουν ασκηθεί διώξεις για κακουργήματα» δεν έχει επιδείξει τον ίδιο ζήλο


Άδωνις οργισμένος για τον Καμμένο – πιλότο σε στρατιωτικό ελικόπτερο!

Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην εκπομπή «Ακραίως» και στους δημοσιογράφους, Τάκη Χατζή και Γιώργο Παπαχρήστο, στον ρ/σ ΣΚΑΙ 100.3, σχολιάζοντας το βίντεο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο να επιβιβάζεται ως συγκυβερνήτης σε στρατιωτικό ελικόπτερο, έκανε λόγο για μια «ποινικώς κολάσιμη πράξη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στους Γ. Κακούση & Δ. Πετρόπουλο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM 21/06/2017


Ο Πάνος Καμμένος πιλοτάρει στρατιωτικό ελικόπτερο


Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο "Ακραίως" με τον Τάκη Χατζή και τον Γιώργο Παπαχρήστο στον ΣΚΑΪ 100.3 FM 21/06/2017






Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: