Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Ό,τι κι αν κάνουν οι αριστεροί Γεωργαλάδες, θα φύγουν νύχτα!!!

Όταν μια κυβέρνηση καταρρέει, όταν αντιλαμβάνεται ότι χάνει την εξουσία, τις καρέκλες, τις… τζάγκουαρ, τα ελικόπτερα και τις… γκόμενες που χαριεντίζονται με υπουργούς και παρατρεχάμενους, τότε μοιάζει με πληγωμένο θηρίο.

Και τότε ρίχνει όλα τα βρόμικα κόλπα στο τραπέζι. Χρησιμοποιεί μαϊμούδες, δημοσκοπήσεις ανύπαρκτων εταιρειών, fake news, κατασκευασμένες στα υπόγεια του Μαξίμου ειδήσεις, παραπληροφόρηση. Πρόθυμα συριζαίϊκα τρολ βγαίνουν μπροστά για να κάνουν «διαρροή» των ειδήσεων, ακόμη πιο πρόθυμοι νεόκοποι εκδότες ανοίγουν μέχρι και τα… σκέλια τους ακούγοντας τις εντολές του αφεντικού.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είδαμε πολλά τέτοια κρούσματα σε μια προσπάθεια να ξεχάσουμε τη διαχειριστική ανεπάρκεια της κυβέρνησης στο θέμα της οικονομίας αλλά και με την πετρελαιοκηλίδα.

Για παράδειγμα η φωτογραφία με τον
Κυριάκο έξω από ένα κατάστημα. Περνά και χαιρετά τον κόσμο που είναι μέσα, ακούγονται και οι φωνές στο βίντεο. Όμως, οι Γκαίμπελς του ΣΥΡΙΖΑ, το Αλ τσαντίρι του Λαζόπουλου και κάτι βλάκες του διαδικτύου που παίρνουν ένα ξεροκόμματο από τον υπουργό καναλάρχη, πήραν τη φωτό κι έγραψαν ότι ο Κυριάκος χαιρέτησε μια κούκλα της βιτρίνας. Χιλιάδες πρόθυμοι υποστηρικτές του Αλέξη και του Πάνου έκαναν κοινοποίηση τη μεγάλη αυτή είδηση που δεν ήταν παρά μια κατασκευασμένη ξεφτίλα. Ο σκοπός προφανής. Ο Μητσοτάκης έπρεπε να φανεί χαζός στα μάτια του κόσμου. Ότι δεν μπορεί αυτός που χαιρετά κούκλα να κυβερνήσει. Οι βρόμικοι παίκτες του ΣΥΡΙΖΑ έστησαν μια ανοησία και την πέρασαν στον δικό τους διαδικτυακό κόσμο.

Άλλη μεγάλη ξεφτίλα. Απομόνωσαν τη φράση του Μητσοτάκη για την κοινωνική ισότητα που δεν πρέπει να υπάρχει. Ο αρχηγός της ΝΔ ήθελε να πει ότι οι συνθήκες, τα ταλέντα, οι δεξιότητες και ίσως και η τύχη κάνουν μερικούς ανθρώπους καλύτερους, δυνατότερους ή πλουσιότερους από άλλους, ακόμη κι αν ξεκινούν από την ίδια βάση. Είναι η αντίθετη λογική από αυτή της ισοπέδωσης των πάντων που ο Τσίπρας και η παρέα του θέλουν να επιβάλουν στη χώρα.

Όμως, οι αριστεροί Γεωργαλάδες επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα στον Κυριάκο, διαστρεβλώνοντας πλήρως τις δηλώσεις του.

Το αποκορύφωμα ήρθε με τις δημοσκοπήσεις. Ο Δημήτρης Μάρης, ο νεόκοπος εκδότης, συνέταιρος του Μπόμπολα στα στοιχήματα, αυτός που πήρε για λογαριασμό του Σαββίδη (αλλά στο παρασκήνιο και του Μπόμπολα) το Έθνος, είπε να ξοφλήσει τα πρώτα γραμμάτια. Άλλωστε, το πραγματικό αφεντικό του γλίτωσε πάνω από 160 εκατ. αφού χρεοκόπησε τον Πήγασο.

Δημοσίευσε λοιπόν μια δημοσκόπηση μιας παντελώς άγνωστης εταιρείας η οποία μάλιστα δεν είναι πιστοποιημένη. Πρόκειται για την Commonview η οποία μάλλον έχει έδρα στο Μαξίμου η οποία έκανε μια έρευνα για λογαριασμό του News 24/7, που ανήκει στον εκδότη του «Έθνους» και ιδιοκτήτη του stoiximan.gr, Δημήτρη Μάρη.

Το γκάλοπ ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι ο κόσμος επικροτεί τον Τσίπρα, η ψαλίδα κλείνει, η κυβέρνηση τα πάει μια χαρά και οι πολίτες είναι αισιόδοξοι ότι βγαίνουμε από την κρίση. Να φανταστούμε ότι η έρευνα έγινε με τηλεφωνήματα σε Τσακαλώτο, Τζανακόπουλο, Παππά, Κατρούγκαλο και Πολάκη με το ερώτημα: «Πόσο καλά τα πάει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση;».

Με ένα γκάλοπ μαϊμού δηλαδή επιχειρούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο και με σειρά ψεύτικων ειδήσεων να δυσφημήσουν τη ΝΔ και τον Κυριάκο.

Κι όμως, παρ’ ότι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία στα γκάλοπ, δύο τέτοια της Marc και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, δείχνουν ότι όχι μόνο δεν κλείνει αλλά ανοίγει η ψαλίδα κι ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν πανηγυρίζει για την αριστερή κυβέρνηση αλλά τους έχει σιχαθεί.

Όλα αυτά τα κόλπα δεν θα τους περάσουν. Θα φύγουν νύχτα κι ας είναι με την τζάγκουαρ με την οποία έκανε ψώνια ο Καμμένος όταν η πετρελαιοκηλίδα βρόμιζε την Αττική. Και θα φύγουν νύχτα γιατί εκτός από ψεύτες, υποκριτές και λασπολόγοι είναι και βρόμικοι παίκτες. Δεν θα αφήσουν την εξουσία ακόμη κι αν χρειαστεί να χύσουν αίμα, ακόμη κι αν βάλουν το παρακράτος να δουλέψει.
antinews.gr


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: