Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Θα μετανιώσει ο Τσίπρας που δεν έκανε εκλογές. Στην Ελλάδα ψηφίζουν οι πολίτες και όχι ο Ντάισελμπλουμ»


Τάκης Θεοδωρικάκος: «Θα μετανιώσει ο Τσίπρας που δεν έκανε εκλογές. Στην Ελλάδα ψηφίζουν οι πολίτες και όχι ο Ντάισελμπλουμ»
Βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και μάλιστα με μεγάλη διαφορά δηλώνει ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας του κόμματος Τάκης Θεοδωρικάκος σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην Real News η οποία κυριολεκτικά δόθηκε μεταξύ Πεκίνου και Αθήνας. Τονίζει ότι, «ο πρωθυπουργός θα μετανοιώσει που δεν έχει κάνει ήδη εκλογές» και επισημαίνει ότι, «στην Ελλάδα δεν ψηφίζει ο κ. Ντάισελμπλουμ αλλά οι πολίτες».
Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που απουσίαζε στην Κίνα όπου συμμετείχε σε road show για την Ελλάδα στο πανεπιστήμιο Tsing Hua στο Πεκίνο, τονίζει πως «ο Αλέξης Τσίπρας θα μετανιώσει που δεν έχει κάνει εκλογές» και σημειώνει πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο,τι και να κάνει, είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται από τα μαλλιά της. Τη µια µε µετρήσεις αγνώστων εταιρειών, την άλλη προσπαθώντας να µας γυρίσουν πολλές δεκαετίες πίσω διχάζοντας τους Ελληνες. ∆εν θα τα καταφέρουν».
«Στην Ελλάδα δε θα ψηφίσει ο κ. Ντάισελμπλουμ αλλά οι πολίτες του Κερατσινίου, των Αχαρνών, της Θεσσαλονίκης και κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας» επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρικάκος, που επαναλαμβάνει πως «η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα με μνημονιακές υποχρεώσεις πολύ σκληρής λιτότητας για πολλά χρόνια. Αυτό το γνωρίζει ο ελληνικός λαός».
Ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ απαντά και σε όσους λένε ότι η Ν.Δ. έχει ακροδεξιά στελέχη με αιχμή του δόρατος τον Άδωνι Γεωργιάδη. «Η ΝΔ δεν έχει ακροδεξιά στελέχη, έχει όμως η κυβέρνηση».
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι πρόεδρος των μηχανισμών, αλλά εκπροσωπεί μια νέα αντίληψη συμμετοχής των πολιτών στην πολιτική» τονίζει ο κ. Θεοδωρικάκος και  αναδεικνύει τις στρατηγικές αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα βασικά μηνύματα της ΝΔ για μια «Συμφωνία αλήθειας» καθώς και ότι «οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα». Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτηρίζει  επιτακτική την ανάγκη  πολιτικής αλλαγής για να μπορέσει να ξεκινήσει η ανάπτυξη στην Ελλάδα και εκφράζει τη βεβαιότητά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές, ανεξάρτητα από το τι λένε οι δημοσκοπήσεις.
«Αυτό το κρίσιμο δεδομένο, που υπάρχει για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, να προηγείται τόσο πολύ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του πρωθυπουργού, οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές και οι πολυποίκιλοι υπάλληλοι τους παριστάνουν ότι το ξεχνάνε… Η ΝΔ προσελκύει πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, με τις τεκμηριωμένες θετικές προτάσεις της στην οικονομία, στις αλλαγές στο κράτος, στην Παιδεία, στην ασφάλεια, παντού. Γι' αυτούς τους λόγους έχω τη βεβαιότητα για την νίκη της ΝΔ με μεγάλη διαφορά, στις επόμενες εκλογές.
Δεν υποτιμώ τους πολιτικούς αντιπάλους και κυρίως τον Αλέξη Τσιπρα – το ακριβώς αντίθετο – αλλά οι βασικές τάσεις στο εκλογικό σώμα είναι στέρεες υπέρ της ΝΔ».
Σε σχέση με τις αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Θεοδωρικάκος, αφού σημειώνει ότι ο «Βασίλης Κικίλιας έκλεισε το δημιουργικό του κύκλο ως εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με πολύ θετικό τρόπο», χαρακτηρίζει την νέα εκπρόσωπο του κόμματος Μαρία Σπυράκη «αξία, δυναμική γυναίκα και μητέρα με μεγάλη εργατικότητα, που θα προσδώσει νέα δύναμη και σαφήνεια στο επικοινωνιακό πεδίο». Ο κ. Θεοδωρικάκος ρωτήθηκε και για το αν ο ρόλος του ίδιου στην ΝΔ παραμένει ο ίδιος. «Απολύτως. Ο πρόεδρος μου έχει αναθέσει τον συντονισμό τη στρατηγικής και της επικοινωνίας της παράταξης και θα κάνω τα πάντα σε ο,τι με αφορά, για να επιτευχθεί ο στόχος μας» ξεκαθαρίζει ο κ. Θεοδωρικάκος.
Ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη επαναλαμβάνει ότι «η πολιτική αλλαγή στη χώρα είναι επιτακτική ανάγκη και προϋπόθεση για ισχυρή και σταθερή ανάκαμψη της οικονομίας» και τονίζει ότι «η ΝΔ, ως το σύγχρονο κόμμα της κεντροδεξιάς, ενώνει τον παραδοσιακό κόσμο της παράταξης με νέες δυνάμεις». 
Γιάννης Τρουπής


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: