Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ο Κουφοντίνας είτε κατόπιν σχεδίου είτε αθέλητα βοήθησε τη μαφία που χρεωκόπησε τη χώρα.

Ο Κουφοντίνας είτε κατόπιν σχεδίου είτε αθέλητα βοήθησε τη μαφία που χρεωκόπησε τη χώρα.
Στόχος του Κουφοντίνα ήταν η παλιά επιχειρηματική τάξη που πέτυχε το μεταπολεμικό ελληνικό οικονομικό θαύμα. Η χώρα δεν χρεωκόπησε το 1979 όταν το ΔΝΤ είχε πάει σε Πορτογαλία,Τουρκία,ακόμη και Μ.Βρεταννία αλλά εδώ ήταν άγνωστη λέξη.Χρεωκόπησε ΤΩΡΑ και αφού ο Κουφοντίνας και όχι μόνο εκκαθάρισε την παλιά επιχειρηματική τάξη.
 Αφού σκότωσε τον Τζώρτζη Αθανασιάδη,Αλ.Αθανασιάδη-Μποδοσάκη,Μομφερράτο,Βρανόπουλο,Περατικό και άλλους.Αυτοί ΔΕΝ χρεωκόπησαν τη χώρα,είχαν ανθηρή οικονομία.Η μαφία που την χρεωκόπησε ανδρώθηκε στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ στο κενό που άφησαν αυτοί και δεν απειλήθηκε από τον Κουφοντίνα ΠΟΤΕ.
Η μεγαλύτερη απάτη της αριστεράς είναι να φωνάζει για τη μεταπολίτευση χωρίς ποτέ να μας λέει τι υπήρχε ΠΡΙΝ από αυτήν και να αφήνει απέξω το πιστόλι που μαζί με την πασοκρατία διεμόρφωσε τα "νέα τζάκια" που όντως χρεωκόπησαν τη χώρα.Ή μήπως πιστεύεις ότι απείλησε ποτέ ο Κουφοντίνας πράκτορες της Στάζι και της KGB που ως "επιχειρηματίες" έφαγαν το καταπέτασμα από δημόσια έργα και προμήθειες;Οι στόχοι του ήταν ακριβώς οι ανταγωνιστές τους.

ψυχραιμια 11/11/2017



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: