Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Επίθεση Σαμαρά σε κυβέρνηση για το Σκοπιανό: Επικίνδυνοι απατεώνες και άγαρμπα fake news

Μεγάλη κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ξέσπασε μετα από διαρροή του Μαξίμου για το Σκοπιανό.
Αρχικά ερώτημα προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά για σύνθετη ονομασία erga omnes για την ΠΓΔΜ, έθεσε το Μαξίμου.
Από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνεται:
Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τον πρώην Πρόεδρο του κόμματός του και πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε συνέντευξή του στις 28/11/2009 έλεγε πως εάν στη γείτονα δεχθούν το erga omnes «να συζητήσουμε εμείς για το τι πρέπει να κάνουμε παρακάτω» και πως «είμαι μαζί με τις κόκκινες γραμμές» που έθεσε ο Κώστας Καραμανλής το 2008, δηλαδή σύνθετη ονομασία ενιαία για όλες τις χρήσεις;
Στο σχόλιο του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού παραπέμπει σε βίντεο διάρκειας 65 δευτερολέπτων, στο οποίο ο κ. Σαμαράς δίνει συνέντευξη στη ΝΕΤ: https://youtu.be/E5QrxcyzvnE

Αμεση ήταν η απάντηση του κ. Σαμαρα καθώς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, αναφέρουν: «Οι αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται. Όπως ξέρει όλος ο κόσμος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε ποτέ ονομασία με το όνομα της Μακεδονίας! Ούτε από το απόσπασμα της συνέντευξής του που παρουσίασαν προκύπτει κατι τέτοιο. Αντίθετα εμφανίζεται βέβαιος ότι οι Σκοπιανοί θα απέρριπταν την «ενιαία ονομασία για καθε χρήση», όπως και συνέβη μέχρι σήμερα. Έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους απατεώνες και άγαρμπα fake news», προσθέτουν οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά.




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: