Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Κόμμα-κράτος, τα παιδιά ως εργαλείο προπαγάνδας …νεοελληνικά ήθη (vid.)

Η ελληνική κυβέρνηση, η μόνη από το 2011 που επί δύο χρόνια δεν απορρόφησε από ανικανότητα ούτε σεντ από τα ΜΟΝΙΜΑ ευρωπαϊκά προγράμματα σίτισης και δωρεάν παροχής φρούτων, λαχανικών, γάλατος στα σχολεία, κυκλοφορεί προπαγανδιστικό βίντεο (YouTube και TV) που απευθύνεται σε παιδιά (!), όπου διαφημίζει την παροχή γευμάτων φέτος σε δημοτικά σχολεία, εξαπατώντας τα και με τα στοιχεία του και με τη φωνή του κ. Τσίπρα που τη συνοδεύει και με το εθνόσημο στο τέλος!
Το βίντεο, που παίζεται παντού με το ευφάνταστο κλόπιράϊτ μότο «Λόλα, να ένα γεύμα», παρουσιάζει, με τη γνωστή συγκινησιακή χροιά κάθε προπαγάνδας, τη διανομή 130.000 δωρεάν γευμάτων σε δημοτικά σχολεία σαν προσφορά αλληλεγγύης της ίδιας (!) με τον επίλογο να σφραγίζει αυτό το ψέμα από τη φωνή του πρωθυπουργού που αποφαίνεται «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»!
…Αφήνω για το τέλος την αθλιότητα του βίντεο που τελειώνει με το εθνόσημα, κάτω από το οποίο δεν υπάρχει η φράση του εθνόσημου «Ελληνική Δημοκρατία» που το συνοδεύει, αλλά η φράση «Ελληνική Κυβέρνηση»… ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΕΤΡΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: