Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Καραμανλής σε Παπαγγελόπουλο: Και με ΣΥΡΙΖΑ και μαζί μου δεν γίνεται


Αυστηρό μήνυμα-ξεκαθάρισμα «στέλνει» ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προς όσους επιχειρούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προκαλέσουν ρήγματα στο εσωτερικό του κόμματος, χρησιμοποιώντας το όνομά του.
Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από τις παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου με φόντο μάλιστα την υπόθεση Novartis και από τα σενάρια που τον εμφανίζουν «κοντά» στον Κώστα Καραμανλή και ενίοτε συνομιλητή του.
Ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Αχ. Καραμανλής, που απηχεί τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού, μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εριστικός με τον κ. Παπαγγελόπουλο, εκτιμώντας ότι υπάρχουν «πολιτικά παιχνίδια» που πρέπει να καταγγελθούν.
«Δεν γίνεται ο κ. Παπαγγελόπουλος να δηλώνει ότι είναι φίλος του Κώστα Καραμανλή και την ίδια στιγμή να επιλέγει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται να είσαι με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο βουλευτής Σερρών στέλνοντας αυστηρό μήνυμα προς όσους επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν είτε το όνομα, είτε την σιωπή του πρώην πρωθυπουργού προκειμένου να ταυτιστούν μαζί του και να προκαλέσουν προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία.
Προσπάθεια να διαρρήξουν την ενότητα της ΝΔ
Την προσπάθεια να δημιουργήσουν ρήγματα, αλλά και θολώσουν την εικόνα ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλουν παράλληλα κι άλλα στελέχη της Πειραιώς μετά και τους τελευταίους χειρισμούς της κυβέρνησης, σχετικά με τις επιπτώσεις σε κομματικό επίπεδο από την υπόθεση Novartis.
Ωστόσο, μετά την διαρροή από την πλευρά Καραμανλή, ο οποίος από χθες στήριξε την επιλογή Μητσοτάκη να διαγράψει τον κ. Αντώναρο, εξαιτίας της επιθετικής του ρητορικής στη ΝΔ, με αποκορύφωμα την επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρώην πρωθυπουργός κάνει και νέο ξεκαθάρισμα. Μέσω, του βουλευτή Σερρών, ο πρώην πρωθυπουργός στέλνει και μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματος.
«Δεν υπάρχουν καραμανλικοί και σαμαρικοί. Αυτά είναι ξεπερασμένα» τόνισε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στο ΣΚΑΙ καταγγέλλοντας την προσπάθεια διάρρηξης της εικόνας ενότητας της ΝΔ. Μάλιστα, στέλνοντας μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος δήλωσε πως «η ενότητα είναι δεδομένη».
Αναφερόμενος στο θέμα Αντώναρου ο κ. Καραμανλής ξεκαθάρισε ότι δεν αποτελεί «εκπρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού». «Ο κ. Αντώναρος εκφράζει πολιτικές απόψεις και είναι προσωπικές. Δεν νομίζω ότι εκφράζει τον Κώστα Καραμανλή. Εκφράζει τον εαυτό του . Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Αντώναρος και να λέει ότι εκφράζει τον κάθε πρώην πρωθυπουργό.
Ο κ. Αντώναρος χρησιμοποίησε ένα βαρύ λεξιλόγιο και υπέστη τις συνέπειες . Άλλωστε ήταν πριν από 9 χρόνια ο εκπρόσωπος του Καραμανλή δεν μπορεί να τον εκφράζει και τώρα. Ο Καραμανλής μίλησε δύο φορές.
Σε μια χώρα που όλοι μιλούν ακατάπαυστα ο Καραμανλής μίλησε όταν χρειαζόταν. Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά. Όσοι υπηρέτησαν κάποιοι στην κυβέρνηση Καραμανλή δεν μπορεί να εκφράζουν τον Καραμανλή. Έχει δική του άποψη κι όταν χρειάζεται την εκφράζει», κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.
Πηγή: parapolitika.gr



Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: