Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

Αποκάλυψη – βόμβα Σαμαρά: O Τσίπρας... έδωσε τη Ρόδο στη Novartis


Μάλλον ο Τσίπρας θα πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του ή τουλάχιστον να ζητήσει δημοσίως συγνώμη για την σκευωρία της Novartis, μετά από το νέο ράπισμα του Αντώνη Σαμαρά.
Με αφορμή το νέο γύρο λάσπης κατά του πρώην πρωθυπουργού, από τους γνωστούς «δολοφόνους χαρακτήρων – δημοσιογράφων» των υπογείων του Μαξίμου, συνεργάτες του όχι μόνο καταρρίπτουν τα ψέματα της συμμορίας αλλά αποκαλύπτουν με ακράδαντα στοιχεία πως εμπλέκεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην όλη υπόθεση.
Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι με απόφαση της 27ης Σεπτεμβρίου 2017 ο Α. Τσίπρας έπειτα από αίτημα της Novartis παραχώρησε το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας.
Πρόκειται για βόμβα που έσκασε στην αυλή του Μάξιμου, η οποία συντριβεί ολοκληρωτικά τη δολοπλοκία της Novartis.
Πλέον, ο κύριος Τσίπρας οφείλει να τοποθετηθεί δημοσίως και όχι να κρυφτεί πίσω από... βολικές διαρροές.
Ιδού η... Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Αναλυτικά οι αποκαλύψεις:
Η γελοία συμμορία διασύρεται και πάλι.
Προσπαθούν μάταια να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά με φαντασιώσεις, τερατολογίες, ασύστολα ψεύδη και ατέλειωτη λάσπη.
Σε ότι αφορά τις δήθεν νέες συναντήσεις του κ. Σαμαρά με τον κ. Φρουζή, προκύπτει ότι η γελοία συμμορία βρίσκεται σε παραλήρημα: Η συνάντηση της 17/12/2012 είναι εκείνη που έγινε δημοσίως, παρουσία 13 άλλων πολυεθνικών εταιριών στο Μαξίμου, συνάντηση που ο τ. Πρωθυπουργός αναφέρει ρητά στην μήνυσή του κατά της συμμορίας. Συνάντηση στις 28/2/2013 δεν έγινε ποτέ.
Αντίθετα, την ακριβώς επόμενη μέρα (1/3/2013) ο κ. Φρουζής συναντάται στην Βουλή με τον κ. Τσίπρα και ασκούν την ίδια σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά για τη μείωση του φαρμακευτικού κέρδους..
Το ότι συναντήθηκε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Φρουζή, το «αποκαλύπτει» άλλωστε και η σημερινή «ΑΥΓΗ».
Διαψεύδεται επομένως η αγωνιώδης προσπάθεια Τσίπρα να πείσει ότι ποτέ δεν συνάντησε τον αντιπρόεδρο της NOVARTIS. Αν έχουν ακόμα ψυχραιμία, ας διαβάσουν την °Αυγή° της εποχής (2/3/2013) , καθώς οι δηλώσεις Τσίπρα και φαρμακοβιομηχανίας είχαν ως κοινό στόχο την πολιτική Σαμαρά.
Σε σχέση με το σημείωμα που αναφέρει κάποιον «SAMARA», μαζί με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Novartis, καλό θα είναι να μην εκτίθενται… Τους ενημερώνουμε ότι ΔΕΝ είναι ο Αντώνης Σαμαράς!
Και ερχόμαστε στο καλύτερο: Επί ενάμιση χρόνο η συμμορία διατυμπανίζει ότι το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους» είναι η υπόθεση NOVARTIS.
Γιατί λοιπόν ο κ. Τσίπρας, πριν από έξι μόλις μήνες, ΕΓΚΡΙΝΕΙ το αίτημα της NOVARTIS και ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ το ιστορικό παλάτι της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, για την πραγματοποίηση… πολυτελούς δείπνου της εταιρίας;
Ημερομηνία έκδοσης απόφασης: 27 Σεπτεμβρίου 2017.
Τόσο άθλιοι! Τόσο υποκριτές!
Θα τούς πάμε μέχρι τέλους…!

antinews.gr

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: