Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Στις εκλογές της Κυριακής με το βλέμμα στο αύριο της χώρας


Της Φαίνης Χατζηαθανασιάδου

Οι εκλογές αυτής της Κυριακής για την ανάδειξη των νέων προέδρων και των μελών των Δημοτικών και Νομαρχιακών Οργανώσεων της Ν.Δ., αλλά και των συνέδρων που θα συμμετέχουν στα δύο επόμενα τακτικά Συνέδρια του κόμματος, αποτελούν τη βάση για την υλοποίηση του στόχου που έχει τεθεί και αφορά σε ένα πραγματικό άνοιγμα στην κοινωνία.

Ένα άνοιγμα, που αποτελεί στόχο βασικό του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και όλων των στελεχών, απλών μελών και φυσικά των ίδιων των ψηφοφόρων που στήριξαν και στηρίζουν τη φιλελεύθερη παράταξη, έχοντας αποδείξει πως πάντα στα... δύσκολα μπαίνουν μπροστά.

Ένα άνοιγμα που θα συμβάλει στη δημιουργία μια νέας κοινωνικής συμμαχίας χωρίς αποκλεισμούς, στα πλαίσια πάντα των αρχών της Ν.Δ, το οποίο, όσο και αν αυτό φαίνεται ή ακούγεται υπερβολικό, δεν παύει να αποτελεί μια πραγματικότητα.

Διότι καθίσταται πλέον ξεκάθαρο προς όλες τις πλευρές, ότι οι εκλογές αυτές αποτελούν μια εξέλιξη σημαντική. Τα πρόσωπα, που θα επιλέξουν τα μέλη της Ν.Δ. Να ηγηθούν των Οργανώσεων του κόμματος, Θα είναι αυτά που θα αναλάβουν σημαντικό ρόλο και θα οδηγήσουν το κόμμα στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν.

Θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος και το συνδετικό κρίκο με την κοινωνία και μέσα από τον τρόπο που θα δραστηριοποιηθούν και θα ενεργήσουν θα αναδείξουν τον προγραμματικό λόγο του κόμματος και θα επιχειρήσουν να πείσουν τους πολίτες για την ανάγκη να αναδειχθεί η Ν.Δ. Κυβέρνηση και να αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πρωθυπουργία της χώρας.

Διότι είναι πλέον κατανοητό σε όλους πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταστεί εφικτή η αλλαγή σελίδας και δημιουργία μιας πραγματικής, αληθινής Ελπίδας για την επόμενη ημέρα.

Ελπίδα που ήδη διαφαίνεται μέσα από τη μαζική παρουσία χιλιάδων μελών στις διαδικασίες που προηγήθηκαν, κυρίως όμως από την εγγραφή 30.000 νέων μελών που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία αυτής της Κυριακής.

Είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς πως η μαζική συμμετοχή θα στείλει ένα μήνυμα προς την πλευρά εκείνη της πολιτικής σκηνής, που αφενός έχει επιλέξει το δρόμο της πόλωσης αφετέρου έχει πάρει διαζύγιο με τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες

Γι αυτό άλλωστε έχει αντιδράσει στο παρασκήνιο, βάζοντας «λυτούς και δεμένους» να επικρίνουν ακόμη και το χρόνο που επελέγη για τις εσωκομματικές διαδικασίες. Μόνο που πλέον, δυστυχώς για τους ίδιους, δεν τους ακούει κανείς.

Τα μάτια όλων στραμμένα στη Ν.Δ., στο κόμμα που θα διαχειριστεί τις τύχες της χώρας σε μια ακόμη κρίσιμη στιγμή. Και γι αυτό εμείς οι ίδιοι δεν πρέπει να τους απογοητεύσουμε. Και γι αυτό όσοι επιλεγούν από τους χιλιάδες ψηφοφόρους να αποτελέσουν τους εκπροσώπους του κόμματος και τον κρίκο σύνδεσης με την κοινωνία πρέπει να είναι έτοιμοι για έναν δύσκολο ακόμη αγώνα.

Ένα αγώνα όπως αυτοί που ΈΧΟΥΜΕ συνηθίσει να δίνουμε.


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: