Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Το στραπάτσο με τη NOVARTIS οδηγεί τον Τσίπρα στο Ειδικό Δικαστήριο

Αντίστροφη μέτρηση για τον Τσίπρα
Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί τρελάθηκαν ξαφνικά στο Μαξίμου και άρχισαν τις χυδαιότητες και τη διακίνηση σεναρίων για δήθεν μαύρα μέτωπα.
Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε ότι όλα αυτά έχουν σχέση με τη NOVARTIS.
Δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε ένα στοιχείο, ούτε μια κίνηση λογαριασμού για να δικαιολογήσουν αυτή την άθλια σκευωρία κατά των πολιτικών τους αντιπάλων και τώρα τρέμουν τις συνέπειες.
Η εξέλιξη με την δήθεν εμπλοκή κορυφαίων στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο της NOVARTIS, τρομοκράτησε το Μαξίμου.
Γιατί ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με το Ειδικό Δικαστήριοόπως και κάποιοι άλλοι μεγαλόσχημοι παράγοντες της κυβέρνησης που έχουν συμμετοχή στην πρωτοφανή αυτή πολιτική σκευωρία.
Γι΄ αυτό τώρα το έριξαν στα βρόμικα και γελοία σενάρια, εμφανίζοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη δήθεν να ηγείται ενός μετώπου που έχει στόχο την κυβέρνηση.
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου καταρρέει και το Μαξίμου διαμορφώνει άλλοθι για τη συντριβή που θα υποστεί στις εκλογές.
Η συνταγή ότι μας χτυπάνε τα διαπλεκόμενα είναι παλιά και γι΄ αυτό προκαλεί οργή στην κοινωνία που περίμενε κάτι διαφορετικό από αυτή την κυβέρνηση.

Εμφύλιος στην Κυβέρνηση για την τακτική της λάσπης

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη για δύο ζητήματα στρατηγικής σημασίας, τις εκλογές και τη σκανδαλολογία.
Η ηγετική ομάδα του Μαξίμου Τσίπρας, Τζανακόπουλος και Καρτερός έχουν ανάγει σε στρατηγική πολιτικής επιβίωσης τη σκανδαλολογία και τις εκβιαστικές επιθέσεις σε παράγοντες του δημοσίου βίου, τους οποίους θεωρούν εχθρούς του καθεστώτος.
Οι ανακοινώσεις του Μαξίμου παραπέμπουν πλέον σε Σταλινικά γκρουπούσκουλα.
Γι΄ αυτό προκάλεσαν οργή αντιδράσεων σε μια σειρά ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία είναι αντίθετα με παρακρατικές πρακτικές και την απόπειρα να χρησιμοποιηθούν κάποιοι θύλακες της Δικαιοσύνης ως όχημα για την τρομοκράτηση όσων δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Μαξίμου.

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: