Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

O Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει πόσες φορές συνάντησε τον Β. Μαρινάκη, και τι «βοήθεια» πήρε


Επίθεση στην Κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την νέα (καινοφανή) ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου. που επιχείρησε ανεπιτυχώς ξανά, να συνδέσει τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Και όπως εύλογα διερωτάται η ΝΔ, γιατί το… λαλίστατο (κατά τα άλλα) Μέγαρο Μαξίμου «κάνει την πάπια» και αρνείται να αποκαλύψει πόσες φορές συναντήθηκαν κατ΄ιδίαν ο Τσίπρας με τον γνωστό εφοπλιστή;
Αλλά και τι είδους «βοήθεια» ήταν αυτή, που προσέφερε σε παλιότερες εποχές ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Τσίπρα και στους στενούς του συνεργάτες, όπως ο ίδιος αποκάλυψε χθες;
Γιατί εάν δεν μιλήσει, για το μείζον αυτό θέμα (την «βοήθεια προς τον ΣΥΡΙΖΑ») ο Τσίπρας και οι συν αυτώ, δεν είναι διόλου απίθανο να επανέλθει σύντομα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 
Είναι βέβαιο πως τα καλύτερα έρχονται…

 «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού,  εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Στην απόγνωσή τους που βλέπουν τις καρέκλες τους να τρίζουν, οι απερχόμενοι ένοικοι του Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός εκδίδουν πια ανακοινώσεις που θα διδάσκονται στο μέλλον ως μνημεία θράσους και πολιτικής αθλιότητας.
Τα βοσκοτόπια για τις τηλεοπτικές άδειες, τα ταξίδια στη Βενεζουέλα με σπεσιαλίστες των off-shore, οι χαριστικές ρυθμίσεις σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες και η φορολογική ασυλία στους βαρόνους του ηλεκτρονικού τζόγου είναι μερικά μόνον από τα έργα και τις ημέρες της ΣΥΡΙΖΑϊκής διαπλοκής. Την ίδια ώρα που ακόμη και Ενώσεις Δικαστών καταγγέλλουν πρωτοφανείς κυβερνητικές παρεμβάσεις στον χώρο της Δικαιοσύνης.
Οι πολίτες έχουν καταλάβει πια πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που συναλλάσσονται με συγκεκριμένα συμφέροντα, επιδιώκοντας να κτίσουν το δικό τους καθεστώς.
Σε ό,τι αφορά τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Τσίπρας οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες πόσες φορές έχει συναντηθεί μαζί του και τι ακριβώς συζήτησαν.
Και ο κ. Μαρινάκης οφείλει να πει δημοσίως ποια είναι η βοήθεια που προσέφερε στην Κυβέρνηση, όπως υποστήριξε στην δημόσια επιστολή του.
Υ.Γ. Μόνον οίκτο προκαλούν τα περί «μαύρου μετώπου» και τα μαθήματα Δημοκρατίας από αυτούς που την υπονομεύουν καθημερινά, παραβιάζοντας θεμελιώδεις κανόνες του Κράτους Δικαίου. Το μόνο μαύρο που δικαίως φοβάται ο κ. Τσίπρας είναι αυτό που τον περιμένει στις κάλπες. Και από αυτό δε θα γλιτώσει όσες αθλιότητες και αν μεθοδεύσει στον χρόνο που του απομένει».


Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: