Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

O ΓΑΠ ποδοπατά την πολιτική κληρονομιά του ίδιου του του πατέρα...(Video)

Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της ροζ γραμμής!




Με μια ανακοίνωση που θυμίζει σε όλους ποιοι τελικά είναι οι άνθρωποι-κλειδιά των ξένων παρεμβάσεων στη χώρα, ο Γιώργος Παπανδρεόυ, κρυμμένος όχι πίσω από το μουστάκι που ξύρισε, αλλά από το ΚΙΔΗΣΟ, επιτίθεται στη Νεα Δημοκρατία με αφορμή το μακεδονικό.
Τί κι αν ταυτίζοντας τον Κυριάκο με τον Σαμαρά σε μια ανακοίνωση σχεδόν επί προσωπικού, που αναφέρει άκομψα τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου υπονομεύει τη Φώφη; Στην αγωνία του, να υποστηρίξει την αμερικανική και γερμανική πρεμούρα για "λύση" του σκοπιανού, ο πρώην πρωθυπουργός ποδοπατά την πολιτική κληρονομιά του ίδιου του του πατέρα.
Όπως θυμίζει το βίντεο από τον Οκτώβριο του 1993, που ανασύρει το meaculpa.gr, ο Ανδρέας - όσα λάθη κι αν έκανε στη διαδρομή του - με το μακεδονικό δεν έπαιζε. "Το όνομά μας είναι η ψυχή μας" είχε διακηρύξει τότε μπροστά σε χιλιάδες Θεσσαλονικέων, ενώ αργότερα συμπλήρωνε: "Δεν αναγνωρίζουμε κανένα κράτος με το όνομα Μακεδονία ή παράγωγά του στα βόρεια σύνορά μας".
Προφανώς, για τον Γιώργο Παπανδρέου, τον εισαγωγέα του ΔΝΤ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ο Ανδρέας, που επέμενε να στηρίζει απαρέγκλιτα την εθνική κόκκινη γραμμή, ήταν ένας ακροδεξιός που έψαχνε για "εθνικούς μειοδότες". 
Είναι, δυστυχώς, ο ίδιος του ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ που μετατρέπει τώρα αυτή τη γραμμή σε ροζ, χέρι-χέρι με τον άνθρωπο που έχει ήδη πάει την Ελλάδα δέκα χρόνια πίσω και τώρα πουλά τη Μακεδονία - κατά το πρότυπο των πολιτικών του προγόνων - για να παίξει κομματικά παιχνίδια και να εξασφαλίσει τη μελοντική εύνοια ενός διεθνούς παράγοντα που ξέρει καλά να διακρίνει τους πρόθυμους απάτριδες.
Δείτε το βίντεο από το 1993:



meaculpa.gr




Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: