Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ξεκατίνιασμα χωρίς όρια: Αυτά είναι τα απειλητικά sms του Καμμένου στον Κοτζιά

Συνεχίζεται η κόντρα Καμμένου - Κοτζιά
Μαίνεται ο "πόλεμος" ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και στον Νίκο Κοτζιά.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, επικαλείται σειρά απειλητικών μηνυμάτων από τον Πάνο Καμμένο στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Συγκεκριμένα, στην αναφορά του προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Νίκος Κοτζιάςυποστηρίζει ότι "έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο σειρά από άθλια, εκβιαστικά, απειλητικά και υβριστικά μηνύματα από τον μηνυόμενο".
Αναφέρει επί λέξει:
"Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο: «Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».
Β) Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα… αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «... Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».
Νωρίτερα, μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγουο Νίκος Κοτζιάς, κατηγορώντας τον για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της κυβέρνησης.
Ακόμα, συσχετίζει παλαιότερες μηνυτήριες αναφορές του και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής με επιφύλαξη για χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης, που υπέστη από τις άνω άδικες πράξεις.

 https://www.lykavitos.gr/ksekatiniasma-xoris-oria-ayta-einai-ta/

Μοιραστείτε

Share/Bookmark

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια: