Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Η χυδαία ανάρτηση για τον γιο του Άδωνι – Πώς αντέδρασε ο ίδιος

Μία αχαρακτήριστη ανάρτηση για τον γιο του Άδωνι Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωθεί τον υπουργό να κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες
Ένας λογαριασμός στο Twitter «ενημέρωνε» το κοινό πως ο γιος του υπουργού Ανάπτυξης έφυγε από τη ζωή γιατί είχε ανάγκη από εγχείρηση καρδιάς η οποία δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί γιατί το «παιδοκαρδιοχειρουργικό του νοσοκομείου Αγία Σοφία δεν λειτουργεί πλέον».

Η συγκεκριμένη χυδαία και απαράδεκτη ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίο ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook πως έχει κινητοποιήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες και παρακαλεί επίσης όσοι μπορούν να κάνουν αναφορά τον εν λόγω λογαριασμό.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη έχει ως εξής: «Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση».







Δεν υπάρχουν σχόλια: