Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Μητσοτάκης Χρυσοχοΐδης βάζουν τη χώρα σε τροχιά Κανονικότητας

Ο Μητσοτάκης βάζει τη χώρα σε τροχιά Κανονικότητας

Αποφασισμένος να κάνει πράξη, χωρίς εκπτώσεις, την βασική υπόσχεση που έδωσε στον ελληνικό λαό πριν τις Εθνικές Εκλογές ότι η Ελλάδα θα γίνει μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα και οι νόμοι θα τηρούνται για όλους, είναι ο Πρωθυπουργός.

Τα θέματα προστασίας του πολίτη βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ η αγαστή συνεργασία του πρωθυπουργικού γραφείου με τον αρμόδιο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη φέρνει στο φως τα πρώτα απτά αποτελέσματα.

Μετά από τις αμετάκλητες αποφάσεις παρά τις επιμέρους διαφωνίες διάφορων συντεχνιών να μπει μια τάξη στα Πανεπιστήμια που τόσο έχουν υποφέρει από περιστατικά βίας και ανομίας, σειρά έχει τώρα το θεσμικό πλαίσιο που σχετίζεται με τις δημόσιες συναθροίσεις, το οποίο εισάγει μία διαφορετική κουλτούρα αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων που είναι φιλικότερη προς τον πολίτη και αποτελεσματικότερη στην αντιμετώπιση ταραξιών ή ισχνών μειοψηφιών που δημιουργούν πρόβλημα στην καθημερινότητα χιλιάδων επιτηδευματιών και εργαζομένων στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Το νέο modus operandi έρχεται να βάλει ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις ασυδοσίας και μπάχαλου και βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το πραγματικό συμφέρον των πολιτών και το αναφαίρετο δικαίωμα τους να κινούνται ανεμπόδιστα και με ασφάλεια προς τις δουλειές του.

Σ’ αυτό το νέο πλαίσιο διαχείρισης των δημόσιων συγκεντρώσεων προβλέπεται και ειδικά μέτρα προστασίας των δημοσιογράφων.

Παρά το γεγονός ότι οι νέες διατάξεις προκαλούν αντιδράσεις κυρίως από τις πολιτικές δυνάμεις που αρέσκονταν στο παρελθόν να πυροδοτούν καταστάσεις έντασης, εντούτοις η Κυβέρνηση δείχνει αμετακίνητη στην απόφαση της να κάνει πράξη το αυτονόητο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. 

lykavitos.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια: