Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και από την Amazon


Η Ελλάδα αποτελεί πλέον κορυφαίο επενδυτικό σταθμό, καθώς διεθνείς επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην οικονομική και μεταρρυθμιστική πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωρώντας σε σειρά επενδύσεων.

Μετά την Pfizer, την Microsoft, την Volkswagen, την CISCO, χθες ο παγκόσμιος κολοσσός της τεχνολογίας και του online εμπορίου Amazon ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει τοπικές υποδομές, αναβαθμίζοντας την Ελλάδα σε μία από τις 30 «τοπικές ζώνες» που έχει επιλέξει ανά τον κόσμο.

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει στη χώρα μας επενδύσεις που θα υποστηρίζουν μεταξύ άλλων την αποθήκευση, την υπολογιστική, αλλά και μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών προς τους πελάτες της εταιρείας.

Σήμερα ο Πρωθυπουργός θα έχει στις 9:30 συνάντηση με στελέχη της Amazon Web Services, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας, σε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων της Amazon Web Services στις ΗΠΑ.

Στη σύσκεψη θα μετέχουν επίσης ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και οι Υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος. 

VIMA Online







Δεν υπάρχουν σχόλια: