Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

A' ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ με πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ

την Τετάρτη 5 ΜΑΡΤΙΟΥ

στη Θεσσαλονίκη 7μμ

στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου

 


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία, στις 7 μμ.,συγκαλεί το Ινστιτούτο Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ», μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ., υπό την προεδρία του Καθηγητή κ. Χρήστου Γούδη, για να απαντήσει στην επιχειρούμενη σκόπιμη παραχάραξη της Ιστορίας της Μακεδονίας, που προσβάλλει την ιστορική μνήμη των Ελλήνων και αποσκοπεί στην εθνική τους μείωση.

Το Δ.Σ. του Ινστιτούτου έλαβε αυτή την απόφαση μετά την κατάθεση των προτάσεων Νίμιτς και την απόρριψή τους από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Ανεξάρτητα από τη στάση και την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας και των οργάνων της, που ασκούν την εξωτερική πολιτική της χώρας, το Δ.Σ. του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» θεωρεί χρέος του να στρατευτεί με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου για την αντιμετώπιση της σαφούς επιβουλής, και να διατρανώσει την άρνησή μας να αποδεχθούμε ταπεινωτικές λύσεις για τη χώρα και το λαό μας.

 


 

B' ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 6:30 μμ

στο Αλεξάνδρειο-Παλαί ντε Σπορ

Δεύτερη συγκέντρωση για τη Μακεδονία κοντά στη Διεθνή Έκθεση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με ομιλιτή τον Μητροπολίτη Θεσ/νίκης Άνθιμο από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ στις 18:30......συνέχεια εδώ

 


 

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις 29 Μαρτίου στη Γερμανία

Για τις 29 Μαρτίου ορίστηκε το συλλαλητήριο των ομογενών της Γερμανίας στην πόλη της Στουτγκάρδης. H αρχική συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία SCHLOSSPLATZ το Σάββατο 29 Μαρτίου 2008 και ώρα 14:00. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Ελληνικό Προξενείο. Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ: 0173-3204943 καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα http://www.makedons.de

 


 

Των οικιών ημών εμπιπραμένων…

 

Γράφει ο Factorx:

Έχει πολύ πλάκα να βλέπει κανείς τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο σε ρόλο εκπροσώπου (προς τα αριστερά) του πανικόβλητου δικομματισμού να δηλώνει ότι «τα συλλαλητήρια δεν βοηθούν την Ελλάδα και την κυβέρνηση, διότι μεταδίδουν εικόνα φανατισμού και μισαλλοδοξίας». Και τον άλλο Θεόδωρο, τον κ. Ρουσόπουλο, να δηλώνει (προς τα δεξιά και τον κ. Άνθιμο): «Τα της Εκκλησίας στην Εκκλησία και τα της κυβέρνησης στην κυβέρνηση». Και το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ να συμφωνούν ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δυσχεραίνουν. Ποιόν όμως;
Από το 1981 και εντεύθεν όποιος τολμούσε να μιλήσει για τα «εθνικά δίκαια» χαρακτηριζόταν αυτόματα «φασίστας» και «προβοκάτορας». Ενώ όσοι καλλιεργούσαν τον ενδοτισμό στο όνομα της «φιλίας των λαών» της «διεθνούς ειρήνης» και του «εξευρωπαϊσμού», ήταν εξ΄ ορισμού «προοδευτικοί», «αριστεροί» και «σωστοί» Έλληνες.
** Είναι οι ίδιοι που υπεραμύνονταν των δικαιωμάτων πάσης ανά την υφήλιο μειονότητας και έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ στα σπίτια τους στην Εκάλη και τη Φιλοθέη, επειδή δεν μπορούσαν να δώσουν λύση στο δράμα των αδελφών μας των Κυπρίων.
** Οι ίδιοι που αποδείχτηκαν ανεξίτηλοι στο χρόνο και κατηγορούν συνεχώς τους άλλους για διαπλοκή, ενώ έχουν καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες και διατηρούν offshore εταιρείες στις Μπαχάμες για να μην πληρώνουν δασμούς στο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος.
Κάθε καινούργια πρόκληση, καταλήγει σε μια ακόμα υποχώρηση της Ελλάδας, σε ένα ακόμα «τετελεσμένο».
Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία αναλώνεται σε μια εσωτερική διαπραγμάτευση για το μέγεθος της επόμενης εθνικής υποχώρησης και σε ποιον θα επιμετρηθούν οι περισσότερες ευθύνες.
Σχόλιο μας: Ολοι γνωρίζουμε - μέσα μας - ότι έτσι ακριβώς είναι. Και λίγα λέμε....

ANTI WEBLOG

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: