Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Πηγή : Π.Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ

Κανένα έθνος της Ευρώπης δεν υπονομεύεται απο το ίδιο το κράτος όπως η Ελλάδα. Πουθενά δεν υπάρχει τέτοια συστράτευση της πολιτικής και πνευματικής ελίτ,των ΜΜΕ και μηχανισμών της διοίκησης κατά του ζωντανού πυρήνα του Έθνους όπως εδώ.
Πουθενά δεν υπάρχει τέτοια αναλγησία μπροστά στην γκετοποίηση των πόλεων ,την καταστροφή του εγχώριου εμπορίου απο το λαθρεμπόριο,την απειλή της μαφιόζικης αλλοδαπής εγκληματικότητας,την υπονόμευση των θεσμών ,την αλλοίωση της παιδείας,την Ελληνική υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την υπεργεννητικότητα των αλλοδαπών,την διάρρηξη της παράδοσης ,της ιστορίας,του πολιτισμού,της κοινωνικής συνοχής,τον επαπειλούμενο διαμελισμό της χώρας με την βοήθεια μιας πέμπτης φάλαγγας.
Η Ελλάδα είναι πιλοτικό πρόγραμμα της νέας τάξης,θύμα νέων σχεδιασμών στα Βαλκάνια που προυποθέτουν την διάλυση του Ελληνικού Έθνους και τον διαμελισμό του κράτους .Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και οι δυνάμεις που μας επιβουλεύονται δεν περιμένουν άλλο.
Η Ελλάδα είναι η πολιτιστική κοιτίδα της πολιτισμένης ανθρωπότητας. Θα υποστεί τον έσχατο εξευτελισμό της μετάλλαξης; Το όνειδος της απάρνησης του εαυτού της; Θα εκπέσουν οι Έλληνες σε καθεστώς ζωώδους δουλείας; Θα γίνει η Ελλάδα παράδειγμα προς αποφυγή για όλα τα Έθνη;
Ήθε η αφύπνιση των Ελλήνων να σκορπίσει τις σκιές της νύχτας.Και να διασφαλίσει την επιβίωση του Ελληνισμού.

 


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: