Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Η ομιλία Καραμανλή - (26/9/2008)

Πηγή : resaltomag-forum

Συγγραφέας: Εξόριστος

Η ομιλία Καραμανλή στην Κ.Ε του κόμματός του έχει φέρει σε αμηχανία τα «παπαγαλάκια» των «νταβάδων». Αναγνώσανε ορθά τα σημειολογικά χαρακτηριστικά της ομιλίας και επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να την «απονευρώσουν».
Ακούγοντας τα φαιδρά «παπαγαλάκια» Του ΜΕΓΑ διέγνωσα την ανήμπορη «λύσσα» τους και «εμπνεύστηκα» για αυτό το σημείωμα.
Τι τάραξε τόσο τους «εγκάθετους» των «νταβάδων»;
Τους τάραξε γιατί ο Καραμανλής μίλησε στο στιλ του Ανδρέα. Σημειολογικά η σκληρή γλώσσα του Καραμανλή θύμιζε τη γλώσσα του Ανδρέα στο «Πεντελικόν».
Τους τάραξε γιατί ο Καραμανλής αποφάσισε να δράση από εδώ και στο εξής σαν Βοναπάρτης, όπως ακριβώς ο Ανδρέας.
Και έπεισε ότι από εδώ και στο εξής θα δράση έτσι και θα πάρει την κατάσταση επάνω του.
Και είναι αυτό που προκάλεσε την «παγωνιά» και τη «σύγχυση» στις κορυφές των «κέντρων» που θέλουν να αποδομήσουν το σκηνικό, στα «παπαγαλάκια» τους και τους ποικιλόχρωμους «εκσυγχρονιστές».
Γνωρίζουν ότι ο Καραμανλής έχει πολλά ατού στα χέρια του και αν αποκτήσει την πίστη του Βοναπάρτη, αν γίνει δηλαδή Ανδρέας, θα τα χρησιμοποιήσει και θα τους κάνει ματ.
Γιατί απλά μόνο να βγει ανοικτά και να καταγγείλει τους ποικίλους εκβιασμούς και τις υπονομεύσεις που υφίσταται, ο ελληνικός λαός θα καταλάβει πολύ περισσότερα από όσα θα πει.
Έχει και άλλα χαρτιά και πολλές πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει.
Και ο λόγος του έδειξε ότι έχει αποφασίσει να προχωρήσει αποφασιστικά και δυναμικά.
Γι’ αυτό τρόμαξαν οι «παπαγάλοι» των «νταβάδων».


Από: kolonaki-press
"...Τα λάθη και οι παραλείψεις μιας κακής κυβέρνησης, όπως είναι αυτή που κυβερνά τον τόπο σήμερα, είναι οπωσδήποτε αντικείμενο κριτικής. Οι έξωθεν μεθοδεύσεις, όμως, συντείνουν στις διαδικασίες αποσταθεροποίησης στην χώρα μας, μόνο και μόνο, πιθανότατα, επειδή η πολιτική ηγεσία έχει συνάψει κάποιες στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνίες, όπως για παράδειγμα για την κατασκευή των αγωγών Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης και South Stream." -

Δεν υπάρχουν σχόλια: